Friheten til å rengjøre alt – overalt

høytrykksspyler

Ryobi fortsetter å forandre premissene for gjør det selv-folk og hagefolk, og denne 36V høytrykkspyleren følger opp trenden og lar brukerne oppnå profesjonelle resultater hjemme eller på farten.

Uansett hva du vil rengjøre og uansett hvor du er, kan du nå bruke en høytrykkspyler uten behov for strømtilførsel. Den har lavt støynivå og krefter til å fullføre selv de mest krevende rengjøringsoppgaver.

Den kraftige 36V motoren gir deg friheten til å rengjøre alt, hvor som helst, takket være 36V Lithium+-batteriene og den bærbare vanntanken. Maskinen tilbyr bensindrevet ytelse uten utslipp med lave vibrasjoner og lavt egenvekt.

Som en del av 36V sortimentet kan du velge mellom opptil ti ulike verktøy som holder hagen i tipp topp stand. Du kan klippe plenen, trimme hekken, klippe trær, måke snø og rydde i hagen med det samme 36V batteriet.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Batteridreven høytrykksspyler
Dette er Ryobis aller første batteridrevne høytrykksspyler. RPW36120HI er liten av størrelse, men den er svært effektiv, og yter opptil 1600W takket være den kraftige 36V børsteløse motoren. Hjemmebrukere vil spesielt glede seg over å kunne oppnå opptil 120 bar trykk og 320 liter per time. Det er samme som konkurrerende produkter, bare uten behov for ekstern strømtilførsel. Og med et støynivå på kun 70 db ved maksimal ytelse, er den også mer stillegående enn konkurrerende merker.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Det kompakte designet er perfekt for bruk på farten, mens en innebygd metallramme og teleskophåndtak i aluminium gir utrolig holdbarhet.

– Utforming og ergonomi er skapt med tanke på sluttbrukeren. Bl.a. har dysen fem funksjoner, fra lang- og kort spredning med såpeblanding, innstillinger for til 0 °, 25 ° og 40 ° graders spredning for raske og enkle skifter. Dessuten oppbevares alt det viktigste tilbehøret, inkludert slange, pistolgrep og lanse på maskinen, sier Fredrik Backert, Trade Marketing Manager hos Ryobi.

Videre er maskinen beskyttet mot vannlekkasje – og tre års garanti med de fordelene brukerne kjenner fra Ryobi.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Ytelse som en bensinmotor
Den nye 36V høytrykkspyleren selges som enkeltstående enhet, slik at du kan bygge opp 36V samlingen din uten å måtte betale for flere batterier og ladere hver gang du kjøper verktøy.

Ryobi forstår behovet for fleksibilitet og rimelige priser, derfor utvider vi vår serie med batteridrevet utstyr uten behov for nye batterier og ladere.

Ryobis 36V Lithium-batterier leverer en ytelse som tilsvarer hagemaskiner med bensinmotor. 36V batterier er ikke bare bra for verktøyet ditt, de er også bra for deg!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.