ANNONSE: FeelAgain – En trygg dating-app for single

FeelAgain er en splitter ny dating-app for Norge og resten av Skandinavia. I motsetning til andre dating-apper som gjerne fokuserer på å tiltrekke seg personer i tjueårene med diverse nye funksjoner holder FeelAgain ting enkelt. Appen er laget spesielt for folk over 30 i Skandinavia, og inneholder ikke unødvendig mange overflødige funksjoner. Med en enkel og sikker app som ikke har hverken reklame eller andre distraksjoner kan brukerne fokusere på det aller viktigste, nemlig å snakke med andre for å finne ny kjærlighet eller gode venner. Her kan alle ha det hyggelig!

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi har fokusert mye på under byggingen av FeelAgain. For at alle skal kunne føle seg trygge og verdsatt har vi laget noe vi kaller FeelAgain Safe Mode, dette er en unik innstilling som garanterer at du ikke vil bli kontaktet av falske brukere. Brukere blir beskyttet mot falske brukere og svindel gjennom en rekke innovative nye løsninger som blant annet sjekker at opplastede bilder er unike og originale, og vi har det lag med eksperter som hele tiden jobber for å hindre ulovlige handlinger. Det at vi heller ikke har noe reklame i appen beskytter også brukerne mot reklame for tvilsomme apper, slik som man ofte finner hos andre dating-apper. Det er heller ikke nødvendig å gi bort mer informasjon enn du ønsker å dele, du trenger for eksempel ikke dele seksuell orientering hvis ikke du ønsker det. Dermed kan du møte nye mennesker uten unødvendige stereotyper og fordommer. FeelAgain er definitivt en av de tryggeste dating-appene for Skandinavia.

Tilgjengelighet 

Dette er en helt ny dating-app, og vi jobber for at flest mulig i Skandinavia skal få tilgang. Dersom du ønsker å være blant de første som får tilgang kan du allerede nå forhåndsregistrere deg i Google Play eller melde deg på e-post listen på vår hjemmeside for å bli varslet nå appen er klar i App Store. Vi har jobbet med å bygge denne appen fra bunnen av en god stund nå, og er helt sikre på at du kommer til å elske appen like mye som vi gjør. Det er selvsagt 18 års aldersgrense for å bruke appen.

Finn hyggen

Dersom du har vært på utkikk etter en dating-app uten unødvendig mange kompliserte funksjoner, og umoderne brukere tidlig i tjueårene trenger du ikke å lete lengre; FeelAgain er den appen. Denne enkle og oversiktlige appen er laget spesielt for folk over 30 i Skandinavia, og vi lover deg at du kommer til å elske å kunne snakke fritt med ekte folk uten å måtte se masse reklame eller bekymre deg for sikkerheten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.