Etter 20 sesonger er Luksusfellen fremdeles en seerfavoritt

tv3

Luksusfellens 20. sesong hadde premiere på TV3, Viafree og Viaplay i går, og fikk en svært solid sesongstart. Programmet skaffet TV3 en kommersiell andel på 30,4 prosent og sørget for at kanalen ble nest største kommersielle kanal i sendetidspunktet.

Etter 20 sesonger av Luksusfellen er programmet fremdeles en seermagnet, og nordmenns appetitt på økonomisk bistand, tips og råd avtar ikke. Gårsdagens sesongpremiere samlet 118 000* seere på TV3 og ga programmet en kommersiell andel på hele 30,4 prosent. TV3 ble dermed nest største kommersielle kanal i sendetidspunktet, hakk i hæl på TV 2.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Årets sesongpremiere av Luksusfellen gjorde det bedre enn fjorårets, og slo i tillegg enda bedre an blant yngre målgrupper enn i fjor – hele 64 prosent av seerne var under 49 år.

Også på strømmetjenestene strømmer seerne til, og Luksusfellen er blant de mest sette programmene Viaplay.

I sesongens første episode reiser Magne Gundersen og Lene Drange til Horten for å hjelpe Silje, som unner datteren sin alt av ting – men ting er til ingen nytte når forbruket nesten kostet henne leiligheten. I andre episode møter Hallgeir Kvadsheim og Lene Drange 22 år gamle Robin som bor i Tønberg – Norges Ayia Napa ifølge ham selv og kontoutskriftene hans.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– At Luksusfellen i sin tjuende sesong øker premieretallene til sammenligning for fjoråret viser at dette programmet er stadig like relevant. Årets sesongstart også har truffet godt i en enda mer kommersiell målgruppe enn forrige sesong, så programmet evner også å fornye seg i takt med tiden, sier kommunikasjonsdirektør i NENT Group, Line Vee Hanum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.