ANNONSE: Er du klar for vinteren?

I Norge er vi så heldige å ha ordentlige vintre, så man kan utnytte alle sesongene til det fulle. Det er like mye å finne på i vintersesongen som i de varme månedene, men det forutsetter at man er klar for vinteren. Her kan du lese litt mer om hva du trenger denne vinteren for å holde deg varm og trendy.

Skidressen er tilbake

Skidressen er faktisk for alvor kommet tilbake og den er overalt på bilder fra trendy skisteder i alpene. Det er heller ikke noe vi har unnsluppet her i landet. Derfor er det et slags must nå som skisesongen setter inn at man vurderer muligheten for skidress. For noen føles det som en parkdress, men når du først har prøvd, så ser du at det både er praktisk og stilig. Man kan få skidresser i alle farger, også fine pastellfarger som gir den helt rette snow bunny følelsen i bakken, og som gjør at man er like fin i løypa som på afterski.

Det er retrotrenden som tegner seg i hele motebildet som har gjort at skidressen er blitt så populær igjen. Den leder tankene tilbake til telemarksski og 1970-tallets glamour, og derfor er det blitt så stort.

AktivVinter.no finner du alt det du trenger for å se bra ut i bakken, kombinert med kvalitet og funksjon. Det nytter jo ikke bare å se bra ut, det er viktig å kunne holde varmen også.

Hold varmen

Noe av det viktigste når man skal ut i bakken, er at man klarer å holde varmen når kulda setter inn. Det er ingenting som kan ødelegge skigleden så effektivt som hvis man fryser og blir ubekvem. Derfor er det lurt å investere litt ekstra i kvalitetsutstyr og plagg som faktisk kan holde varmen – og gjerne i mer enn bare èn sesong.

Når man investerer i kvalitet, så investerer man nemlig i plagg og utstyr som holder lenge. Det gir mye større verdi enn å kjøpe og kaste hvert år. Dette er noe man skal tenke inn i vinterbudsjettet, når man går gjennom hva som mangler for å se hva man trenger til vinteren.

Rydd opp og ut

Det er nemlig lurt å gjøre litt ‘varetelling’ i vintergarderoben og se hva som får bli og hva som må byttes ut. Selv om man investerte i kvalitet for mange år siden, så er det ingenting som varer evig, og på et eller annet tidspunkt er det på tide å oppgradere til nytt og bedre utstyr.

Det er heller ikke noen hemmelighet at teknologien utvikler seg hele tiden, også når det kommer til smarte materialer og trygt utstyr, og derfor er det lurt å gå gjennom vintergarderoben for å se hva som holder en sesong til. Her kan du også avgjøre hva du trenger, så du ikke går gjennom hele handlerunden bare for å finne ut av at du må lage ny bestilling.

Gå gjennom vintergarderoben din og se om det kanskje ikke er på tide med en kul vinterdress eller nytt utstyr fra AktivVinter.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.