En stor dag for Kristian Borgen og taekwondo

Norges Kampsportforbund

På påskeaften viste Kristian Storsul Borgen sine imponerende ferdigheter i taekwondo, da han vant Europa-kvalifiseringen for European Games i Buckharest, Romania.

Borgen vant alle kampene i klassen minus 63 kilo, inkludert finalen mot Egor Rogozhime fra Israel, uten å tape en eneste runde. Med denne seieren kvalifiserte han seg på imponerende vis til European Games i Krakow, som går av stabelen i juni. European Games kan sammenlignes med sommer-OL, men er kun for nasjoner fra Europa.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Kristian er nå den åttende taekwondo-utøvernen fra Norge som har kvalifisert seg til European Games, noe som er en stor presentasjon for norsk taekwondo.

Det viser at norske taekwondoutøvere er blant de beste i Europa, ettersom det kun er de beste utøvererne i Europa som kan delta. Norge har ikke hatt så mange kvalifiserte siden 2015, da taekwondo var på programmet i European Games og Norge kvalifiserte to utøvere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.