Dette hotellet inviterer til påskeeggjakt med premier!

påskeegg

Om du liker en tur i byen og har litt tid til overs bør du snart vurdere å kikke etter påskeegg som er gjemt unna i Bodøs gater. Finner du et vanker det nemlig en premie.

Torsdag 22. mars arrangerer Clarion Hotel påskeeggjakt i Norges største byer. Over 650 påskeegg vil bli gjemt rundt omkring i byene hvor jakten arrangeres, fylt med påskeoverraskelser for barn i alle aldre.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Vi synes det er veldig moro å innlede påsken med en skikkelig påskeeggjakt. Eggene kan ligge hvor som helst i byene vi har gjemt egg, så her er det bare å lete høyt og lavt. Tampen brenner!, sier Elisabet Søyland, Director of Passion i Clarion Hotels.

Påskeeggjakten starter torsdag 22. mars kl. 06.00, og vil pågå til kl. 18.00 samme dag. I eggene vil det ligge hyggelige hotelloverraskelser, produkter fra Rituals og påskegodteri. I tillegg vil det i flere av eggene ligge armbånd, som utløser en donasjon fra Clarion Hotels til UNICEF.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

– Vi inviterer alle til å møte opp på Clarion- eller Clarion Collection- hotellet sin by for å bli med i påskeeggjakten. Når du finner et påskeegg, ta et bilde av deg sammen med egget, tagg hotellet og legg det ut på Facebook. På den måten kan vi verifisere at egget er et Clarion-påskeegg, sier Søyland.

Clarion Hotels’ påskeeggjakt blir arrangert over hele Norden. Tidligere år har hele 20 000 påskeeggjegere deltatt. I Norge vil over 650 påskeegg ligge gjemt rundt omkring i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø, Kristiansand, Haugesund, Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Sandefjord og Drammen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.