Derfor er walk-in-closet populært

handeland

Enten du bygger nytt hus eller pusser opp, vil et walk-in-closet være en smart investering, og det er ikke uten grunn at dette har blitt så populært.

Du behøver ikke bo i et herskapshus for å ha et walk-in-closet. Denne lille luksusen kan du skape på relativt liten plass, og deretter gå på oppdagelsesferd i egen garderobe. Med et walk in closet løsning får du utnyttet den tilgjengelige plassen du har til rådighet best mulig. I tillegg vil du få mer oversikt over alt du har av klær og tilbehør, den perfekte løsningen for deg som enten har mye klær og tilbehør, eller for deg som ønsker struktur og orden.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Et eget rom for klær er noe vi har blitt vant til å se på film og i TV-serier, og det kan virke som en uoppnåelig luksus. Men et walk-in-closet kan skapes i mange former og størrelser, og kan også passe inn på et mindre soverom. 

– Vi tilbyr walk-in-closet løsninger som er funksjonelle, praktiske og laget i tråd med det ypperste innen dansk design. I tillegg tilbyr vi også en lang rekke smarte innredningsløsninger som gir deg uante muligheter til å skreddersy ditt walk-in-closet slik at det passer hos deg – både i form og størrelse. En slik garderobeløsning er både luksuriøs og praktisk, og gjør det enkelt å holde orden på både klær, sko og tilbehør. Når du kan rusle rett inn i garderoben, er det lett å velge antrekk hver morgen, sier Birgitte Kürzel, designer hos Designa.

Les også:  Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

Unngå de typiske garderobefellene:

 • Tenk nøye gjennom hva slags type behov for oppbevaring du trenger slik at du får mest ut av garderobeløsningen
 • Plassutnyttelse, fra gulv til tak hvis mulig
 • Lag et system for hva som skal henge, og hva som bør ligge i skuffene
 • Lag et system eller soner for vinterklær vs sommerklær
 • Ikke glem behov for oppbevaring av tilbehør (belter, klokker, smykker og annet)
 • Ikke glem skostativ
 • Ikke glem lyssetting
 • Husk å sjekke behov for stikkontakter
Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

– Vi er opptatt av smarte og skreddersydde løsninger slik at det blir lettere å finne frem i det daglige livet, men også fordi vi ennå ikke har møtt noen som har lyst til å stryke skjortene sine to ganger, sier Brigitte Kürzel, designer hos Designa.

Fem grunner til å velge walk-in-closet:

 1. Gir deg en følelse av luksus hver dag
 2. Du får den beste oversikten over klær, sko og tilbehør
 3. Gjør at resten av soverommet får et ryddig og stilrent preg
 4. Beskytter klær fra støv og lukt fra soverommet
 5. Gir optimal utnyttelse av tilgjengelig plass
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.