Tinder bekrefter: Hundetrikset fungerer!

bil hund

Tinder lanserer nå en nyhet for alle dyreelskere – «Animal Parent» er det siste tilskuddet i Explore der medlemmer kan matche med hverandre basert på felles interesser.  

Dyr, og spesielt hunder, er en stor interesse på Tinder. Globalt har 10% av medlemmene «dog lover» som en hovedinteresse på profilen sin. Hunder er så høyt elsket blant de som dater at hele 9 av 10 (91 %) har avslørt at det er avgjørende at hunden deres liker den de dater.

Tinder kan også røpe at det klassiske «hundetrikset», som kjendisskuespilleren Alexander Skarsgård og gjengen lærte oss tilbake i 2002, er et meget velprøvd og effektivt triks også i dag. For ifølge Tinder får du 5 % flere matcher om du inkluderer din lodne venn i profilbildet, og så mange som 29 % innrømmer at de allerede har lastet opp et hundebilde i profilen for å øke datingsjansene. 

Les også:  Høyesterett avgjør straffen for promillekjøring med elsparkesykkel

Det er mange fordeler med å ta med hunden din på date, men først og fremst blir hunden en naturlig icebreaker som får både deg og daten til å slappe av. Hvis du har en Huskey, Golden Retriever eller Schæferhund, kan du vite at disse hundene er et trekkplaster blant mulige matcher. 

Her er Tinders beste tips for vellykket dating som også inkluderer hunden din:  

Les også:  Dette er mattrendene i 2023

1. Slapp av sammen – Ta med din beste venn (eller lån noen andres) og inviter daten på en spasertur mens dere skravler og blir kjent.  

2. Uteaktivitet – Ta med kubb og ha det gøy utendørs. Det finnes uendelige utendørsaktiviteter – bruk kreativiteten!  

3. Piknik i parken – hvis været tillater det. Kjøp med takeaway fra en foodtruck og finn et bra pikniksted! OBS – ikke glem godbiter til den firbente! 

Les også:  Økning i antall mobbe-henvendelse

4. Ta en drink sammen – Møt daten på en hundevennlig kafé eller restaurant og nyt både drinker og koselig selskap.  

5. Hundetrikset – Før en hundedate – hvorfor ikke hente inspirasjon fra Alexander Skarsgårds «The Dog Trick» fra 2002? 

PS. For deg som ikke har egen hund – lån hunden til en venn, så kjøper kanskje du og daten en hund sammen i fremtiden…

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.