Bruk tiden hjemme til å rydde i klesskapene, men vent gjerne litt med å levere til Fretex

fretex

På grunn av begrenset kapasitet oppfordres nå folk til å lagre Fretexposene hjemme til koronakrisen er over.

For å hindre smittespredning har Fretex valgt å stenge butikker og gavemottak, men Fretexboksene bli fortsatt tømt og nettbutikken er åpen.

Du kan levere klær, men det aller beste er om du venter litt
Aktivitetene i Fretex er på et minimumsnivå som en konsekvens av koronakrisen.

Les også:  LESERINNLEGG: Aldri før har så mange spist så mye kake for så lite

– Noen steder i landet samarbeider vi med andre arbeidsinkluderingsbedrifter om å tømme boksene. Dessverre har noen av disse ikke lenger nok bemanning til transport og derfor er kapasiteten til å tømme boksene også mer begrenset, sier Arnt-Willy Hjelle i Fretex.

– Det aller beste er om giverne hjelper oss med å oppbevare Fretexposene hjemme en stund. Dette er kanskje mye å be om, men vi håper giverne ser på dette som en del av den dugnaden vi alle bidrar med nå, er oppfordringen fra Hjelle.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

De som har ryddet og har poser de ønsker å få ut av huset, kan fortsatt levere i en Fretexboks eller på Posten. Boksene vil bli tømt og gavene kommer fram til Fretex sine mottak. Fretex ønsker seg aller mest klær som er hele og rene, slik at de kan gjenbrukes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.