nav bodø

Ny undersøkelse: Stor fare for å havne utenfor arbeidslivet i Nordland

I den landsdekkende rapporten Jobbarometeret kommer det frem at mangel på erfaring er den største utfordringen til å få seg jobb i Nordland – like etter kommer mangel på nettverk og kontakter. –... Les mer »
fretex

Fretex gjenåpner butikker og gavemottak

– Mange kunder har stått lengselsfullt utenfor butikkene våre og fortalt at de gleder seg til vi åpner igjen. Nå håper vi at både gamle og nye kunder vil ta turen innom... Les mer »
fretex

Bruk tiden hjemme til å rydde i klesskapene, men vent gjerne litt med å levere til Fretex

På grunn av begrenset kapasitet oppfordres nå folk til å lagre Fretexposene hjemme til koronakrisen er over. For å hindre smittespredning har Fretex valgt å stenge butikker og gavemottak, men Fretexboksene bli... Les mer »
fretex

Fretex stenger midlertidig butikker og gavemottak

Fretex Miljø AS stenger alle butikker, mottak, sorteringsanlegg og produksjon innen sikkerhetsmakulering fra og med onsdag 18. mars. Tiltakene kan forhåpenligvis være med  å hindre smittespredning av koronaviruset. Innsamling og transport av tøy... Les mer »
fretex

White Monday for et bedre miljø

Mandag 25. november arrangeres White Monday, en internasjonal bevegelse basert på sirkulært forbruk. – White Monday er alternativet til den unødvendige nyproduksjonen som Black Friday innebærer. Over 300 selskaper, influensere og organisasjoner... Les mer »
fretex

Hva skal vi gjøre med alle klærne?

Vi handler mye klær og det vi ikke trenger hoper seg opp i skapene, gis til gjenbruk og havner i restavfallet. Noen velger shoppestopp og et enklere liv med færre ting, men... Les mer »
fretex

Fretex legger ned åtte butikker

Omsetningen i flere av Fretexbutikkene har de senere årene stagnert og flere har hatt en nedgang. Dette har ført til underskudd over tid og det er derfor nødvendig å legge ned flere... Les mer »
fretex

Unge ledertalenter velger miljøbedrift

I konkurransen «Årets Unge Ledere» hadde Fretex Miljø AS to kandidater blant topp 100 og en blant topp 10. Disse lederne er testet, utfordret og grundig evaluert. I Assessits konkurranse måles personlige... Les mer »
fretex

VIDEO: Sølvguttene fra 1970 er like gode i dag

Fretex oppfordrer folk til å velge gjenbruk til jul og får god hjelp fra Sølvguttene anno 1970. Deres sangstemmer er like gode nå. Akkurat som gaver med erfaring er like gode som... Les mer »
mester grønn

Gamle bøker fra Fretex blir ny julepynt hos Mester Grønn

Mange bøker vil snart ligge fint pakket inn under norske juletrær. Vi liker å lese og det er bra. Bøker kan leses igjen og igjen, og dermed kan de glede mange mennesker... Les mer »