Bikelane slipper debut-EPen «Wind-Ups»

banditt

Etter et år med sporadisk slipp av singler og hyppig konsertspilling er det Oslo-baserte indierockebandet klare for å slippe sin første EP «Wind-Ups».

«Wind-Ups» er en utgivelse preget av catchy gitarriff og solide refrenglinjer; noen steder preget av tempo og røff pondus, andre steder av sårbar inderlighet. Med ulike inspirasjoner fra indie-, alternative- og garagerock scenen, så vet gjengen å lage låter med et bredt spekter assosiasjoner likeså som følelser.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

EP’en står på egne ben som en balansert og deilig studioproduksjon, samtidig som den bringer inn spontaniteten og punchen fra Bikelane’s liveshows. Dette er et band preget av uttrykksfull skapervilje som vet hvordan å lage musikk i beste post-millennium rocketradisjon.

Bikelane er et Oslo-basert band som spiller stilren gitarrock med assosiasjoner til 90- og 00-tallets ikoniske indierock. Medlemmene er fra tidligere involvert i forskjellige bandprosjekter, blant andre Me and the Julios, Selmer og Girl in Red. Bandet balanserer drivende gitarer, frekk bass og fengende vokal på en lekende måte.

Les også:  MUSIKK: Hagfors & Haugen har sluppet låta "London Dry"

Nå kommer endelig debut EP-en «Wind-Ups» som er ute 28. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.