Bestselgeren BMW X1 oppgraderes: Kommer som plug-in hybrid

bmw

Siste generasjon BMW X1 ble lansert i 2015 og har vært blant de mestselgende BMW-modellene i Norge de siste årene. Nå oppgraderes den kompakte SUV-en med ny teknikk og finslepen design. Samtidig bekreftes det at plug-in hybriden BMW X1 xDrive 25e kommer på markedet 1. kvartal neste år.

– BMW X1 var den mest solgte X-modellen til BMW på verdensbasis i 2018. Når modellen nå oppgraderes, er det etter den evigkloke oppskriften «dont´t change a winning concept», sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Eksteriørdesignen på nye BMW X1 kommer med små og subtile enderinger slik at den får flere fellestrekk med de nye modellene i BMW sin X-familie. Samtidig får de ulike designpakkene Sport Line, xLine og M Sport mer unike trekk.

Sett forfra er det den nye grillen, støtfangeren og lyssignaturen som først og fremst kjennetegner den oppgraderte modellen. Bakfra er det støtfanger og lyssignaturen i de tilgjengelige LED-lyktene som er de markante endringene. 

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Med oppgraderingen følger også et større utvalg av farger, felger og nye interiørdetaljer. Infotainment-systemet får også et løft med nye funksjoner og tilkoblingsløsninger, samt større skjerm om man ønsker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.