Ari Behn tok selvmord 1. juledag

stearinlys

Forfatteren Ari Behn døde 25. desember, 1. juledag, melder flere medier. Behn ble 47 år gammel. Ari skal ha tatt sitt eget liv, opplyser flere kilder.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi de aller nærmest pårørende til Ari Behn må meddele at han i dag tok sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden som kommer, sier Ari Behns tidligere manager Geir Håkonsund til VG.

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Ari Mikael Behn var en norsk forfatter som var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til de ble skilt i 2016. Som forfatter var han mest kjent for novellesamlingen «Trist som faen» utgitt i 1999. Han jobbet siden med flere kunstneriske prosjekter.

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror. Vi ber om at Aris nærmeste familie får ro i denne vonde tiden, uttaler Kong Harald og dronning Sonja i en melding.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.