Arctic Race: Fransk seier på andre etappe

Arctic Race of Norway

Det ble fransk seier da Bryan Coquard (VCB) vant massespurten inn til mållinjen i Svolvær på den andre etappen i Arctic Race of Norway.

Forrige etappevinner Mathieu van der Poel (COC) ble nummer to, og beholder ledertrøya. Christophe Laporte (COF) kom inn på tredjeplass.

– Det ble et veldig taktisk ritt, men jeg var sikker på at det var mulig å vinne dersom jeg kom i en god posisjon, sa vinneren som berømmet lagkameratene sine på Vital Concept – B&B Hotels for jobben de gjorde med å få han i riktig posisjon før sluttspurten.

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

August Jensen ble beste nordmann på fjerde plass.

– Det var en veldig rask spurt. De foran er raske. Jeg tok litt innpå på slutten, men de har et litt bedre kick, sa Jensen til TV2 etter målgang.

Markus Hoelgaard (Uno X Development Team) forsøkte å utnytte forspranget han fikk i den siste innlagte spurten til å rykke fra hovedfeltet da det gjensto fem kilometer, men ble kjørt inn to kilometer før mål.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Han avanserte likevel opp fra femteplass til tredjeplass i sammendraget, ni sekunder bak van der Poel. Alexei Lutsenko har andreplassen i sammenlagt, også han ni sekunder bak lederen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.