ANNONSE: Noen gode intranett

colibo

Som din virksomhet blir større, opprettes flere arbeidsoppgaver og distansen mellom medarbeiderne øker. Det kan være at de til og med ikke kjenner ansiktene på hverandre. Det kan være flere ulike dataløsninger i bruk, og det er stadig færre som har oversikt over alt.

Da er tiden inne for å innføre et intranett. Et intranett er en lukket del av Internett for det som kun angår bedriften og deres ansatte. Den bør vernes fra utenverden med en kraftig brannmur, og den bør inneholde en rekke funksjoner for kommunikasjon og fordeling av arbeidsoppgaver. Og det er en stor fordel at den i størst mulig grad kan integreres med bedriftens øvrige systemer.

Det er derfor en rekke krav et godt intranett skal oppfylle. Det er atskillig flere enn tre ønsker på en gang, slik et kinderegg pretenderer å tilby.

Colibo
Det er stadig flere som går for Colibo som sin intranettpartner. De har også mange fornøyde tilbakemeldinger fra renommerte kunder. Colibo markedsfører sine fordeler framfor konkurrentene at deres produkt er svært tolerant overfor de eksisterende systemene i bedriftene. Det er lett å tilpasse eller integrere. Et av målene med intranett er jo å ha alt på ett sted.

Derfor skal brukeren lett komme videre i sin arbeidsdag ved å logge seg på intranettet. Økonomisystemer og andre forretningsverktøy samarbeider normalt godt med Colibo.

Dessuten har de apper og widgeter som gjør at brukerne kan knytte seg til Facebook, rapporteringssystemer, nyheter, statistikkmoduler med mer. Skal du opprette en ny medarbeider, leie et lokale eller opprette en avstemning gjør du det enkelt ved bruk av disse verktøyene.

Når det gjelder brukervennlighet, har Colibo lært mye av sosiale medier. Ettersom medarbeiderne med stor sannsynlighet er brukere av disse, vil de gjenkjenne de samme effektene når de kommer i gang med bruk av Colibo. Ansatte kan opprette profiler og de kan legge ut nyheter. Det gjør det lett å komme i gang, og inspirerende å bruke.

Arbeidsrelaterte journaler og dokumenter er likeledes tilgjengelig for alle medarbeidere. Har en medarbeider allerede løst et problem, gjør han løsningen tilgjengelig for alle på intranettet. Det kan være en vaktmester som har en løsning for kantklipping av blomsterbed han vil dele med andre vaktmestere i boligbyggelaget, eller for så vidt hva som helst.

Intranett er et altomfattende og oppslukende system. Det har ført til mange vanskelige oppstartsprosesser. Colibo gjør dette effektivt med medarbeiderdeltagelse fra første øyeblikk. Brukerne er med å på implementeringen. Slik vil man allerede i oppstarten se de største motforestillingene som vil komme, og forebygge dem. Det blir glattere å innføre, og antakelig større tilfredshet fra starten.

Og det er viktig at ikke oppstartprosessen tar for lang tid. De ansatte vil blil lei av å høre om et intranetts om aldri kommer. I tidligere prosjekter har Colibo klart å korte tiden fra prosjektstart til prøvekjøring ned til noen få måneder.

Det er også andre intranettleverandører som Microsofts SharePoint. Mange er også fornøyd med dette, men det er også tilbakemeldinger om at standardløsningene deres med sine mange alternativer er uhåndterlige.

Klikk her for mere informasjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.