​Kjendisene i kø for Julekanalen P7 Klem

julekanalen

Julekanalen P7 Klem er landets aller største på julemusikk, og kjendisene står nå i kø for å få dele sine beste juleminner og musikalske favoritter med lytterne. I helgen var kanalen landets tredje største radiokanal.

For 14. år på rad befester Julekanalen P7 Klem sin posisjon som landets mest populære julekanal. I fjor hadde kanalen i snitt 1,2 millioner ukentlige lyttere i november og desember, og i årets første adventshelg var kanalen landets tredje største, med mer enn en halv million lyttere.

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

Julekanalen P7 Klem spiller julemusikken som lytterne selv har vært med på å stemme frem, og nå som desember er i gang får man også høre julefavorittene til noen av landets aller mest profilerte kjendiser. 

Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen, Kurt Nilsen, Jørn Hoel, Sissel Kyrkjebø og Erna Solberg er blant gjesteprogramlederne som forteller om sine juletradisjoner og ikke minst om hva julemusikken betyr for dem. 

Les også:  Seier for frivilligheten: Frivillige får ta transportoppdrag uten løyve

Eyvind Hellstrøm snakker selvfølgelig også om mat, og om hva han helst spiser på julaften. Stjernekokken røper at det alltid er han som bestemmer hva som skal spises uansett hvem han er sammen med, og at det særlig er én rett han aldri får nok av. 

– Jeg elsker ryper, og gjerne store, feite fra Finnmark, for de har så fine bryst, sier Hellstrøm. Hans TV-makker Truls Svendsen derimot, velger mer tradisjonelt, og går for ribbe selv om han alltid sliter med svoren.

Les også:  Slik sparer du strøm på hytta i vinterferien

Andre gjesteprogramledere som blir å høre på Julekanalen P7 Klem i løpet av desember er blant andre Odd Nordstoga, Anita Skorgan, Rein Alexander, Ingeborg Heldal, Hanne Krogh og Ole Edvard Antonsen.

Julekanalen P7 Klem er P4-gruppens julekanal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.