bilverksted

Ny undersøkelse: Mange slurver når bilen skal på verksted

Nordmenn tar til takke med første og beste verksted. Åtte av ti som har hatt bilen på verksted de siste to årene, henter ikke inn tilbud fra andre enn verkstedet de hadde... Les mer »
norwegian

Norwegian-passasjerer har donert over 25 millioner kroner til UNICEF

Norwegians samarbeid med UNICEF har bidratt til å hjelpe hundretusenvis av barn i hele verden. Med et enkelt tastetrykk har Norwegians passasjerer siden 2015 donert over 25 millioner kroner når de har... Les mer »
codan

Ikke gjør denne parkeringsfeilen!

4 av 10 parkerer som regel med fronten inn. Det gir deg dårligere oversikt og større sjanse for skader, advarer Codan Forsikring. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Norstat for Codan Forsikring, sier... Les mer »
skattemelding

Slik sjekker du skattemeldingen – Steg for steg

Skattemeldingen inneholder mange forhåndsutfylte opplysninger, men den er ikke nødvendigvis ferdig. Du må sjekke om alt stemmer og om det er noe som mangler. Er det første gang du skal sjekke skattemeldingen... Les mer »
norsk landbrukssamvirke

Grensehandelen: Norge går glipp av 7 milliarder kroner i verdiskaping!

– Norsk handel i Sverige tilsvarer omsetningen til hele 215 Rema-butikker, sier Helene Lillekvelland, fagsjef samfunnsøkonomi i Norsk Landbrukssamvirke. Nordmenn har aldri handlet mer i Sverige enn vi gjorde i fjor. SSB... Les mer »
nbbl

Prognosene tilsier en moderat boligprisvekst gjennom 2019

Boligprisene har steget fire prosent i løpet av årets tre første måneder. Prognosene tilsier en moderat prisvekst gjennom 2019, og at årets prisoppgang derfor i stor grad allerede er hentet ut. Dette... Les mer »
coop

Ladebonus hos Grønn Kontakt til Coop-medlemmer

Coop-medlemmer får nå tilbud om 8 prosent medlemsbonus når de lader bilen på en av Grønn Kontakts hurtigladestasjoner i Norge. Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en... Les mer »
død

Vil få flere nordmenn til å skrive testament

Kun 1 av 10 nordmenn skriver testament. Bare fire prosent av de som skriver testament gir deler av arven bort i gave. I Sverige og Danmark er tallet mer enn dobbelt så... Les mer »
bitcoin etherium litecoin

Tredobling av Ethereum-valutaen i løpet av 2019?

Ether (ETH) er navnet på kryptovaluaen som springer ut av ethereum-plattformen. Ved siden av bitcoin er det den meste omtalte digitale penge-enheten. Hvis bitcoin er kongen i den nettbaserte finansverdenen, må definitivt... Les mer »
lars petter baritones

Norges Bondelag: Inntektene i jordbruket går ned

Jordbruket kan forvente en beregnet inntektsnedgang på 23 500 kr per årsverk i 2019. For bønder som driver med korn og svin er forventet inntektsnedgang på over 25 prosent sammenlignet med 2017.... Les mer »