dnb

DNB endrer rentene på boliglån

Norges Bank hevet styringsrenten med 0,25 prosentpoeng på torsdag. Prisen bankene betaler for å låne penger, har også økt de siste månedene. DNB har derfor besluttet å øke renten på boliglån med... Les mer »
huseierne

Renten satt opp: Så mye dyrere blir boliglånet

Dagens renteøkning fra Norges Bank vil gi dyrere boliglån for norske boligeiere. Et lån på to millioner kroner vil med siste renteøkning bli rundt 15.600 kroner dyrere, viser tall fra Huseierne. –... Les mer »
lindorff

Økonomi-spørsmålene norske pensjonister lurer på

Økonomitelefonen for pensjonister er et tilbud til pensjonister som trenger råd om personlig økonomi, og nesten 10 prosent av de som kontakter Økonomitelefonen har økonomiske problemer de ønsker å få råd om.... Les mer »
bolig fjord natur

Nå bør du lage servicehefte for boligen din

Store endringer i avhendingsloven gjør at selgere i større grad må dokumentere boligens tilstand ved salg. Med Boligmappa kan du nå lage et «servicehefte» i Digipost.  16. mai i år ble den... Les mer »
Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet ut mot foreslåtte kutt i alderspensjon

Pensjonistforbundet er landets største organisasjon for pensjonister og uføretrygdede med 250 000 medlemmer. Pensjonistforbundets leder Jan Davidsen reagerer kraftig mot regjeringens forslag om å kutte i alderspensjonen for uføretrygdede. – Forslagene er... Les mer »
virke

Virke: – Norge kan tape minst 48 milliarder ved å gå ut av EØS

Ferske beregninger viser at norsk utmelding kan komme til å koste minst 48 milliarder i tapt produksjon bare det første året alene. I kommunevalget stemte en av fire på partier som ønsker... Les mer »
norconsult

Norconsult feirer 90 år og gir tilbake

Norconsult fyller 90 år i 2019 og det feirer selskapet med å gi tilbake til samfunnet ved å støtte årets TV-aksjon med 1 million kroner. Organisasjonen som har årets TV-aksjon er Care,... Les mer »
mat

13. september: Den internasjonale testamentdagen

Det gode testament feirer Den internasjonale testamentdagen ved å gi «verdens største takk» til giverne. Redningsselskapet går sammen med ideelle organisasjoner over hele verden om å feire Den internasjonale testamentdagen fredag ​​13.... Les mer »
skatt

– Ikke søl bort konfirmasjonsmilliarden

Norske konfirmanter får til sammen over en milliard kroner i pengegaver. – De smarte ungdommene bruker pengene til å skaffe seg en fordel på boligmarkedet, sier Pål Bergskaug, direktør for formuesforvaltning i... Les mer »
tv3

Etter 20 sesonger er Luksusfellen fremdeles en seerfavoritt

Luksusfellens 20. sesong hadde premiere på TV3, Viafree og Viaplay i går, og fikk en svært solid sesongstart. Programmet skaffet TV3 en kommersiell andel på 30,4 prosent og sørget for at kanalen... Les mer »