kredittkort

Visa lanserer raskere B2B betalinger over grensene

Visa har kunngjort sin kommersielle lansering av sitt Visa B2B Connect nettverk, som skal gjøre finansielle transaksjoner over landegrensene raskere og sikrere for bedrifter. Visa B2B Connect legger til rette for transaksjoner direkte... Les mer »
forbrukslån

De beste betalingstipsene fra EnterCards anti-svindeleksperter

Mange betaler med kredittkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet sine beste tips. Kredittkort er et sikkert betalingsmiddel, men for å unngå problemer med betalinger anbefaler EnterCard å være ekstra oppmerksom... Les mer »
mercedes

Slik gjør du det beste bilkjøpet

Bil koster mye penger i Norge, til og med gamle bruktbiler er kostbare. Ikke bare selve prisen på bilen, men også avgifter som registreringsavgift, årsavgift og ikke minst bompenger og parkering. I... Les mer »
virke matpris

Rekordstort fall i matvareprisene

Matvareprisene sank med 0,9 prosent fra april til mai, viser tall fra SSB. Dette var tredje måned på rad hvor matvareprisene falt, og første gang siden 1993 hvor matvareprisene falt fra april... Les mer »
lyn

Kraftig økning i lyn-erstatninger – Nå braker det løs igjen

Erstatninger etter lynskader har økt med over 100 prosent de siste ti årene sammenlignet med tiårs-perioden før. Store mengder fintfølende elektronikk må ta hovedskylda. – I tillegg kan klimaendringene spille inn. Våtere og... Les mer »
strøm energi

– Omstridte utenlandskabler har gjort strømmen billigere for norske strømkunder

I vinter opplevde norske strømkunder rekordhøye strømregninger. I uke 4 nådde spotprisen høyeste pristopp i år, men siden det har prisene bare falt. Mye er takket være de omstridte kraftkablene som knytter... Les mer »
leif

Boligmarkedet i mai: Vårflom og rekordomsetning

I mai er det satt nye rekorder i boligmarkedet. Det er kun juni måned i henholdsvis 2015 og 2018 vi har sett så stor omsetning i løpet av en måned. Årets mai-omsetning... Les mer »
eiendom norge

Oppgang i boligprisene i mai

Boligprisene steg med 0,7 prosent nominelt i mai måned. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,5 prosent. Boligprisene er nå 1,8 prosent høyere enn for et år siden. – Den moderate prisutviklingen... Les mer »
forut

FORUT med ny Norad-avtale til 154 millioner kroner

FORUT har signert en ny samarbeidsavtale med Norad om finansiering av bistands- og utviklingsprosjekter. Avtalen er på 154 millioner kroner og sikrer et omfattende bistands- og utviklingsarbeid de neste fem årene. –... Les mer »
bilvask

Unngå riper og ødelagte speil etter bilvask

Mange bilister opplever å få skader på sidespeil, antenner og dører i maskinvask, ifølge Codan Forsikring. Her er rådene for en tryggere bilvask. I juni skal bilen skinne etter de siste kjøreturene... Les mer »