Volkswagen Amarok med ny motor på 258hk

volkswagen

Det er nå åpnet for bestilling av Amarok med ny motor på 258 hk. Dermed styrker Amarok ytterligere sin posisjon som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment.

Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en «overboost»-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren med 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.

Nytt standardutstyr på Aventura med 258 hk er titansort taktrekk, 20» TALCA lettmetallfelger i fargen Dark Graphite, parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll, alarm med kupésensor, dekktrykkontroll, tilhengerfeste og 4 nøkler med fjernkontroll.

Volkswagen Amarok med V6 dieselmotor er en vinner på alle måter og har høstet stor anerkjennelse av internasjonale journalister. Amarok ble kåret til «International Pick-up» i 2010 og vant samme pris igjen i 2018, som første bil i sin klasse.

Volkswagen Amarok 258 hk som varebil koster fra 445.500,- eks. mva, inkl. frakt og levering Oslo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.