Villa Brown Jerusalem anerkjennes

jerusalem

Selv før den offisielle åpningen har Villa Brown Jerusalem blitt anerkjent av New York Times som ett av seks hoteller som er verdt å merke seg, og om du tenker å reise til Jerusalem, tar det unike hotellet imot reservasjoner fra og med i vinter.

New York Times skriver at «Det Israelske boutiquehotell-varemerket Brown Hotels gir den eldgamle byen Jerusalem et moderne preg med denne 24-roms eiendommen i en vakker 1800-talls villa i hjertet av byen. Brown er en forfriskende nyhet blant byens etablerte hoteller … dette hotellet virker svært lovende».

Les også:  Stor skadeøkning i fjor: Slik stenger du hytta etter påske

Hotellets egenartede estetikk består en fortolkning i flere lag av det sosiale og kulturelle høydepunktet da øst møtte vest under den britiske mandatperioden, og fører sammen neoklassisk, osmansk og eklektisk design med samtidige interiørinnflytelser.

Villa Brown Jerusalem er medlem av Brown Hotels, et internasjonalt boutiquehotell-varemerke som ble grunnlagt i Tel Aviv og har søsterhoteller der (det verdenskjente Brown TLV, Brown Beach House og Poli House). Alle Brown-eiendommene er rotfestet i en lidenskap for service, design, innovasjon, stil og autentisitet.

Les også:  4. april er gulrotens dag

Brown Hotels anbefales ofte av verdens ledende internasjonale livsstils-, design- og reisemagasiner. For mer informasjon om Villa Brown Jerusalem og Brown Hotels, kan du besøke www.brownhotels.com.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.