TV 2 kårer sommerkveldens «Quizmester» – der ALLE kan være med!

tv2

I TV 2s nye quizprogram kjemper kjendiser på lik linje med quizentusiaster og tilfeldige folk hentet fra gata, der ukens vinner smykkes med tittelen «sommerkveldens quizmester».

Programleder Katarina Flatland inviterer nå seerne til å være med på en morsom og uhøytidelig quiz. Med seg har hun Erik Solbakken som utegående reporter, som både skal hente inn spørsmål fra folk på gata, og ta med seg deltakere inn i studio. I tillegg skal kjente nordmenn utfordres til å kaste seg ut i nervepirrende og humoristiske konkurranser. 

– Mens min far hadde makkeren Tause-Birgitte, blir vel Erik det stikk motsatte for meg! Jeg gleder meg skikkelig til all moroa vi skal lage sammen. Erik er et humoristisk geni, og ekstremt kreativ, noe som både utfordrer og gleder meg stort, sier Katarina.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

– Jeg har vokst opp i en familie som er over gjennomsnittet interessert i konkurranser og quiz! Somrene på hytta har i stor grad vært preget av nettopp dette. Og helt fra jeg var liten har pappa alltid brukt bilturer til å quizze meg i alt fra bilskilt til natur og geografi. Som et ekte konkurransemenneske har jeg vel alltid hatt en liten drøm om å ta over gameshow-stafettpinnen fra min far, så nå gleder jeg meg enormt til å prøve meg i et helt nytt format hvor vi virkelig skal leke oss.

Vinner mannen i gata over kjendisen, og klarer noen av de å utkonkurrere quizentusiasten?

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

I «Quizmester» møter vi et stort antall kjente mennesker som skal bryne seg på både quiz, konkurranser og pinlige utfordringer, og seerne kan være med på moroa! Katarina leder quizen i studio, der tre deltakere skal konkurrere mot hverandre. Deltakerne består av en kjendis, en quizentusiast og en tilfeldige person hentet av utegående medprogramleder Erik.

– Jeg tror det kan være mange skjulte quiztalenter blant folk ute på gata. Det er kjendisene og quizekspertene som vil ha mest å tape, så her ligger det til rette for at underdogen fra gata kan bli sommerkveldens quizmester, forteller Erik.

Åtte sommerkvelder kan både seere, folk på gata, quizentusiaster og kjendiser bli med Katarina og Erik på et gøyalt quizprogram, der man får bruk for både kunnskap, teft, kvalifiserte gjetninger og flaks i kampen om seieren.

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

– Vi gleder oss til å følge Katarina og Erik gjennom det som skal bli sommerens morsomste quizprogram, og der hvem som helst kan stikke av med seieren! De er begge to quizglade programledere med god sans for humor, så det blir gøy å se hvilke overraskelser de kommer med, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

«Quizmester» har premiere på TV 2 onsdag 24. juni kl. 20.00, og på TV 2 Sumo onsdag 24. juni kl. 03.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.