hus vinter

Prøv Rødøy!

Ønsker du å prøve det gode liv i Rødøy? Rødøy kommune ønsker flere innbyggere til kommunen, og vil gi flere sjansen til å prøve ut det gode liv i Rødøy. Kommunen kan... Les mer »
lofoten sommer

Slik blir Kulturminnedagen 2022 i Rødøy

Årets kulturminnedag arrangeres lørdag 27. august på Selsøyvik handelssted, opplyser Rødøy kommune. Det blir foredrag om handelshistorie og jektefart, sjalutstilling, fremvisning av bilder fra oppussing av handelsstedet, quiz for ungdommer og musikkinnslag.... Les mer »
sommer telt

Basecamp Salten 2021 arrangeres på Rødøy

10. – 12. september arrangerer Rødøy kommune basecamp Salten på Rødøya. I løpet av helga kan en delta på inntil 3 ulike aktiviteter. Ungdom fra Salten i alderen 8. klasse til fylte 18... Les mer »
solarium

Uregistrerte og farlige solarier i Rødøy

Solarier er regulert av strålevernforskriften for å begrense skadepotensialet. Det er nå flere uregistrerte og potensielt farlige solarier i Rødøy, opplyser kommunen. Solariene skal merkes med “UV-type 3”, advarselstekst, ekvivalenskodeintervall for de... Les mer »
fiske transport industri

Nordland fylkeskommune kutter fraktprisen med en tredel

For øyer som ikke har andre fraktalternativer enn hurtigbåt, kuttes prisen på godsfrakt med en tredel. – Vi ønsker gode livs- og næringsvilkår også på øyene, sier fylkesråd Bent-Joacim Bentzen. Tidligere har fylkesråd... Les mer »
sykemelding

Koronaviruset: Rødøy kommune oppfordrer til god hygiene

God håndhygiene (vask eller sprit), god hostehygiene (papirlommetørkle eller albue) og å holde avstand til andre er fremdeles det viktigste du bidrar med, oppfordrer Rødøy kommune. Det er for tiden ingen med... Les mer »
sykemelding

Stengt telefon på legekontoret fredag 7. februar i Rødøy

Telefon på legekontoret i Rødøy blir stengt fredag 7. februar. Rødøy kommune beklager situasjonen. Ved behov for legehjelp som ikke kan vente, ring 116117. Ved akutt behov for legehjelp i livstruende situasjon,... Les mer »
primula blomster

Jonny Losvik fra Losvikhagen tildelt Rødøyprisen

Jonny Losvik fikk Rødøyprisen 2019 for sitt kulturhistoriske og kunstneriske engasjement, opplyser Rødøy kommune. Losvikhagen er både en botanisk og kunstnerisk opplevlese, og den har blitt viden kjent. I tillegg er Losvik... Les mer »
skatt

Økonomiplan for Rødøy kommune lagt frem

I henhold til kommuneloven legges økonomiplan 2020-2023 med drifts- og investeringsbudsjett 2020 med forslag til vedtak ut til alminnelig ettersyn før behandling i kommunestyret, opplyser Rødøy kommune. Rådmannen innstilling er at økonomiplan, driftsbudsjett... Les mer »
dommer

Inger Monsen ny ordfører i Rødøy

Inger Monsen (Ap) ble konstituert i dag, det bekrefter Monsen i en SMS til NRK. Det har lenge vært klart at Monsen skulle bli Rødøy kommunes nye ordfører. Konstitueringen av Inger Monsen... Les mer »