fyrverkeri

Inviterer til nyttårsfeiring i Rensåsen i Bodø

I år kan Bodø kommune endelig invitere folket tilbake til Rensåsparken nyttårsaften. Som tidligere blir det fakkeltog i forkant av arrangementet – både fra Rådhusparken med start klokken 17.30 og fra Saltvern skole... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2021 fikk avslag

Parkenfestivalen 2021 i Rensåsen i Bodø skulle bli den første store festivalen i Norge uten vanlige smitteverntiltak. Men både FHI og Helsedirektoratet sier nei, ifølge NRK. Planen var å arrangere Parkenfestivalen med... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2020 i Bodø avlyst

Etter at kulturministeren Abid Raja (V) tidligere i dag kunngjorde at alle store festivaler stanses til over sommeren, melder nå Parkenfestivalen at de ikke kan gjennomføre årets festival. Hvis du har kjøpt billett til Parkenfestivalen... Les mer »
ida pinnerød

Inviterer til nyttårsfeiring i Rensåsparken i Bodø

I år er det 20-årsjubileum for Bodø kommunes tradisjon med nyttårsfeiring i Rensåsen på nyttårsaften. Som vanlig blir det fakkeltog i forkant av arrangementet både fra Bodø Domkirke i sentrum og fra Saltvern... Les mer »
parkenfestivalen

Snart klart for Parkenfestivalen 2019 – Her er artistene

Snart er det klart for en av Nord-Norges største kulturbegivenheter, nemlig den årlige Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. I år arrangeres Parkenfestivalen slik: FamilieParken 15.08.19 – kl: 16.00, Torsdag i Parken 15.08.19... Les mer »
fyrverkeri

Feirer nytt år i Rensåsen i Bodø

For 20. gang på rad inviterer Bodø kommune til storslått nyttårsfeiring i Rensåsparken. Og som i årene før blir det tale fra ordføreren og stort fyrverkeri, opplyser Bodø kommune. Fakkeltoget fra Bodø... Les mer »
parkenfestivalen

Madrugada gjør comeback på Parkenfestivalen 2019

Rockebandet Madrugada med sangeren Sivert Høyem i spissen gjør comeback i 2019 og flere konserter skal være planlagt. Blant annet skal Madrugada spille under Parkenfestivalen i Bodø, opplyser NRK. Madrugada er første... Les mer »
helikopter

Luftambulanse landet i Rensåsparken

En luftambulanse har landet i Rensåsparken i Bodø torsdag kveld. Ifølge politi på stedet skal årsaken være at en ambulanse hadde behov for utstyr, men det skal ikke være dramatisk, ifølge NRK.... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen starter med Parken UNG

Parkenfestivalen har lenge lekt med tanken på å lage en festival for de under 18 år, men har ikke helt funnet form eller formål før nå, står det på festivalens hjemmeside. Parken... Les mer »
fyrverkeri

Skal streame fyrverkeriet på Rensåsparken

Tradisjonen tro blir det nyttårsfeiring i Rensåsparken med tale fra ordføreren og stort fyrverkerishow. Men i år vises arrangementet på storskjerm og streames direkte på nett. Bodø kommune melder på sine nettsider... Les mer »