bilbrann

Bilbrann på Bertnes

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til Bertnes i Bodø etter en melding om brann i kjøretøy natt til lørdag. En person i bil som skal ha kommet seg ut. Brannen ble... Les mer »
politi

Biltyv tatt i Bodø

Politiet rapporterer at det har i løpet av natten har blitt stjålet en bil fra området Bertnes i Bodø. Bilen som var stjålet var en rød Toyota Yaris. Politiet melder at en... Les mer »
politi

Tre biler i trafikkuhell på Bertnes

Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell på Bertnes i Mørkved i 16-tiden onsdag, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader, men det er store kødannelser. Politiet anbefaler nå omkjøring... Les mer »
sykkel

Gang- og sykkelvei ved Bertnes åpnet

Bodø kommune sin anleggsavdeling har jobbet med å sanere vann og avløpsledninger i Bertnes området i overkant av to år. Det har i tillegg blitt lagt ut stikkledninger til privathus og lagt... Les mer »
up

Kjørte for fort i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø stoppet en bilfører i Bertnes natt til onsdag. Bilføreren kjørte i 85 km/t. i 60-sonen, men det var bare begynnelsen på uflaksen for bilføreren. Bilfører fremsto som påvirket av... Les mer »
politiet

Tatt av politiet med 68 km/t i 50-sone

Politiet hadde i går kveld laserkontroll i 50-sonen på Bertnes. Tre bilførere fikk en bot av politiet for brudd på fartsgrensen. Politiet i Nordland melder på internett at høyeste farten i 50-sonen... Les mer »
politiet

Kjedekollisjon mellom Bertnes og Hopen

Politiet melder om en kjedekollisjon der tre biler er involvert på Valle mellom Bertnes og Hopen i Bodø. Føreren av en bil kjørte inn i to andre biler etter at de stoppet.... Les mer »