jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
fart bil laserkontroll

Ruskjøring i Alstad – Tatt for narkotika

Utrykningspolitiet stanset en bil på RV 80 ved Alstad i Bodø i 16-tiden mandag. En person var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Etter en gransking ble mindre mengder narkotika beslaglagt. Videre... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Brannvesenet i Bodø rykket ut til brannalarm i Alstad

Politiet i Bodø rapporterer akkurat om røykutvikling i Alstad i Bodø torsdag kveld. Det skal være en bolig det er snakk om. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet og det rapporteres... Les mer »
stille dal skilt bertnes

Feilplassert skilt i Stille Dal

En leser av Bodøposten.no har sendt inn et bilde av et veiskilt som er plassert ved gangbrua ved Stille Dal i Alstad. Skiltet viser retningen til Bertnes. – Dette skiltet står ved... Les mer »
up

Politiet: 8 fartsbøter i Alstad

Utrykningspolitiet i Bodø gjennomførte i ettermiddag en fartskontroll i Per Helgesens vei i Alstad. Og det ble ingen liten fangst. Hele 8 bilførere ble bøtelagt, høyeste hastighet var 45 km/t.i 30-sone, opplyser... Les mer »
politi

Flere barn forsøkt lokket inn i grå kassebil

Politiet i Nordland melder om at barn i Bodø har blitt forsøkt lokket inn i en grå kassebil av en ukjent mann. Politiet har begynt etterforskning av saken, ifølge NRK Nordland. Hendelsene... Les mer »