Verdenskjent matematiker skal forelese om Gud i Norge

Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag

John Lennox har debattert ledende ateistskikkelser foran store folkemengder og hans videoer er sett av millioner av mennesker. Neste uke er han i Norge.

Lennox er en anerkjent matematiker i sitt eget felt, og bruker pensjonsårene sine på å formidle budskapet om at naturvitenskap ikke er noen hindring for å tro på Gud, og at det er fullt rasjonelt forsvarlig å være en kristen. Han skal blant annet forelese om temaene Is God a Delusion? og Why Believe in God in a Scientific World?.

Les også:  Ny rapport: 91 selvmordsforsøk ved barnevernsinstitusjoner i 2023

Onsdag 17. oktober besøker Lennox Universitetet i Oslo, hvor han skal holde forelesninger kl. 11.15 og 16.15. Torsdag 18. oktober kan du møte ham på Universitetet i Agder kl. 15.30, campus Kristiansand. Fredag er han på NLA Høyskolen Gimlekollen kl. 10.15.

Lennox er professor emeritus i matematikk på Universitetet i Oxford og emeritus fellow i matematikk og vitenskapsfilosofi ved Green Templeton College. Han er hovedtaler på årets Veritaskonferansen, kjent som forfatter av en rekke kjente bøker, og fra debatter med en lang rekke prominente personer, inkludert Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Peter Singer, Michael Shermer, Lawrence Krauss, Victor Stenger med flere.

Les også:  Historisk lønnsoppgjør i frontfaget

I anledning Norgesbesøket er et par av bøkene hans oversatt til norsk, og både Guds undergang og Sju dager som deler verden lanseres denne måneden fra Veritas forlag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.