Sylvi Listhaug sier ja til å overta som nestleder i FrP

sylvi listhaug

Sylvi Listhaug sier ja til å overta som nestleder i Frp etter Per Sandbergs avgang og sier hun er beæret over at hun er ønsket, ifølge Norge Idag.

– Jeg er ydmyk og beæret av å bli nevnt som aktuell nestlederkandidat. Jeg stiller meg til disposisjon for partiet dersom de ønsker meg i en slik rolle. Det er landsmøtet vårt til våren som er suverent til å velge partiets ledelse. Hva som skal skje fram til det, skal diskuteres i sentralstyret. Frp har vært en stor del av mitt liv i 20 år, og jeg er motivert til å gjøre en innsats også videre, som nestleder om landsmøtet ønsker det. Jeg håper jeg får tilliten til å bli valgt, sier hun til Dagbladet.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  LESERINNLEGG: Nei til flere amerikanske baser i Norge!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.