Snart kan du taksere bilen hos Hurtigruta Carglass i Bodø

Hurtigruta Carglass

Ved å benytte Hurtigruta Carglass sitt landsdekkende avdelingsnettverk vil man gjøre taksering lett tilgengelig for kundene. Autotaksering vil lære opp nøkkelpersoner hos Hurtigruta Carglass til å gjøre takster av bilens eksteriør og interiør.

Autotaksering har bygget et brukervennlig og effektivt takstsystem som skal benyttes. Autotaksering vil gå gjennom alle takster, og for å sikre nøytralitet sette prisene på skadene som fremkommer i taksten.

De to første Hurtigruta Carglass avdelingene som skal tilby taksering er Ensjø og Hamar, men ambisjonen er å tilby tjenestene på alle Hurtigruta Carglass avdelinger.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Det er et stort marked for taksering av unormal slitasje og skader på biler i ulike situasjoner.

Når leasing-biler bytter leasing-part underveis i kontrakten er det viktig å få tatt en takst på bilen. Det samme gjelder når firmabiler bytter bruker. Ingen ønsker å overta en bil med skader og bli økonomisk ansvarlig for disse skadene når bilen skal tilbakeleveres.

Mange selskaper ønsker en Pretakst underveis i bilens eller leasingavtalen løpetid slik at de kan se tilstanden på bilene. Dette gir et godt grunnlag for å iverksette skadeforebyggende tiltak, eller gjennomføre reparasjoner på bilene. Mange vil også ta disse takstene i sluttfasen av leasingavtalene slik at de kan gjennomføre reparasjoner før innlevering og dermed unngå såkalt «påkost» fra leasingselskap og bilforhandlere.

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

Et annet stort marked er privatpersoner som skal selge sin bil på Finn eller andre steder. Ved å ta en takst på bilen vil skader og unormal slitasje anmerkes og kostnadene til utbedring fremkomme. Ved å legge taksten ved bilannonsen skaper man trygghet for eventuelle kjøpere. 

– Dette er en strategisk viktig avtale for Autotaksering AS, vi tenker nytt og ser store muligheter i dette samarbeidet. Det er viktig at takseringstjenester blir lett tilgjengelig og at takstene blir av god kvalitet og ikke koster for mye. Det er muligheter i markedet, det vil for eksempel årlig bli tilbakelevert ca 20.000 privat leasing biler hvor det vil være en trygghet å ha med seg en nøytral takst før man drar og tilbakeleverer bilen, sier daglig leder Øystein Halsebø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.