ANNONSE: Slik gjør du sommerens beste kupp

ferie spania

Har du fremdeles ikke noen planer for sommerferien? Fortvil ikke! Selv om du er ute i siste liten når det kommer til ferie, finnes det råd. Her kan du lese om hvordan du kan gjøre sommerens beste kupp.

Det finnes fordeler og ulemper ved å være ute i siste liten, men det kanskje mange glemmer, er at det er noe som heter restplasser. Internettet har gjort det mye lettere å få oversikt over restplasser på markedet.

Hvordan finner jeg en billig ferie?
De fleste vil gjerne ha en reise sørover til sol og varme, og heldigvis finnes det ofte gode muligheter for å booke en sånn reise på en restplass på bare få dager.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Det går med andre ord ikke lang tid mellom tanke og handling, når du finner en billig og god restplass til din drømmedestinasjon. Finn de billigste og beste restplasser og dra på drømmereisen.

Tips til å finne de beste restplassene
Det er viktig ikke å være kresen når det kommer til restplasser. Hvis du er fleksibel når du velger restplass, har du mye større sjanse for å kunne finne en god ferie. Når man snakker om restplasser skiller man mellom spesifiserte og uspesifiserte plasser.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Hvis du velger en uspesifisert plass, så er det charterselskapet som velger hvor du skal bo – dette er nesten alltid billigst, men du har mindre kontroll over reisen. Hvis du er fleksibel i forhold til avreisetidspunkt, kan du få mye lavere priser, fordi prisene ofte er høyere rundt helligdager og skoleferier, når det er mange som skal på ferie. Været har også stor innflytelse på restplassprisene.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Det vil si at hvis det er dårlig vær hjemme i Norge, så er det mange som søker seg sørover til sol og varme, mens hvis det er kaldt og regner – så er det. Du kan også få flybiletter som restplasser og restplasser med all inclusive. Hvis du holder øye med restplassmarkedet, kan du booke den perfekte ferie og gjøre sommerens beste kupp.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.