ANNONSE: Gi den perfekte, verdsatte dåpsgaven!

barnedåp

Er du blitt invitert til en dåp i fremtiden og sitter fast i jungelen av hva du skal kjøpe i dåpsgave?

Ingen problemer, her kan du lese om de beste tipsene våre om dåpsgaver som vi er helt sikre på vil imponere og bli verdsatt!

Smykke
Å gi et pent smykke i dåpsgave er både tradisjonelt og verdsatt. Halskjeder er kanskje de vanligste ettersom barnet kan bruke det i mange år fremover, og at det kan variere i uendelighet ved å skifte anheng og kjede. Det er en god idé å enten kjøpe et anheng med barnets månestein eller gravere noe fint på en enkel sølvplate som henger.

Det er virkelig noe som barnet vil sette pris på når de blir større. Ellers setter både foreldre og barn pris på armbånd, som akkurat som halskjeder kan varieres og tilpasses i flere år.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Fødselsplakat
Tidligere var det vanlig at besteforeldre broderte et fødselsplakat til dåpsbarnet, men i dag er det mange sider på internett hvor du kan bestille kunst i plakatformat som blir perfekte til å henge opp på barnets rom, og gjerne over sengen hvor den tradisjonelt henger.

Du kan til og med designe allt selv. Så hvis du leter etter en personlig gave, er det altså virkelig et hett tips!

Hånd- og fotstøping
Babyens hånd- og fotavtrykk er jo så pent, så hvorfor ikke forevige disse og gi en riktig spesiell gave! Ved å gi bort et støpingsett, kan man forevige avtrykkene og deretter bruke det som dekorasjon i hjemmet eller bare for minnets skyld.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Og det blir ikke minst blir det verdsatt av foreldrene i hver fall!

Sengetøy i høy kvalitet
Barns hud er veldig følsom første tiden, og derfor bør klær og sengetøy være i gode materialer for å unngå problemer med huden. Derfor er sengetøy en god gave til den lille.

Her kan du finne baby- og juniorsengetøy fra Georg Jensen Damask i egyptisk bomull med klassiske og flotte mønster som barnet helt sikkert vil sove som en prins eller prinsesse i!

Eske for tenner
En fin eske til babyens melketenner kan være en fin gave til en dåp. Barn er ofte veldig stolte når de har mistet de første tennene og ønsker derfor å beholde dem som minne.

Inntil babyen begynner å miste melketennene, kan asken også være en fin dekorasjon i rommet!

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Pengeskrin
En vanlig dåpsgave ved dåpen er pengeskrinet. Disse er tilgjengelige i mange forskjellige farger og modeller, så det er bare å velge den som passer best.

Pengeskrinet er perfekt å stoppe gavepenger i, slik at barnet lærer viktigheten av å spare penger tidlig. En smart og nyttig gave!

Gåvogner
Den klassiske gåvognen er verdsatt av mange og har blitt brukt i mange år. Når barnet skal ta sitt første skritt, er denne vogna perfekt for å rulle før barnet tør å gi slipp og gå selv.

Dessuten er vognen laget av slitesterkt treverk da den har veldig lang levetid. Et pluss er også at den fremtidige søsken kan arve vognen!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.