Pakkerekord for Posten

posten

Årets Black Friday-handel setter rekorder for Postens pakketerminaler. Den siste uken kom 324 semitrailere til Posten og Brings Logistikksenter Oslo, som håndterer de fleste pakkene her i landet. Det er ventet 30 prosent flere pakker enn samme uke i fjor.

– Vi var forberedt på økning, men er likevel gledelig overrasket. De mengdene som kommer inn til Postens terminaler er større enn noen sinne i forbindelse med Black Friday. Nå er alle mann på dekk og pakkebåndene går for full fart, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Les også:  Nye forslag om krav til sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser

Noe av økningen skyldes at Posten har fått flere nettbutikker som kunder det siste året, samtidig som Black Friday-handelen øker kraftig år for år. De neste dagene er det ventet i gjennomsnitt 200.000 pakker i døgnet på Posten og Brings Logistikksenter Oslo.

Hent pakken!
– Vår klare oppfordring er at du henter pakken din på Posten så raskt som mulig. Erfaringsmessig øker pakkeantallet kraftig de neste to-tre ukene, og vi risikerer at det blir helt fullt på Post i Butikk. Vi anbefaler å laste ned Posten-appen og hente pakken så for du får varsel der, sier Eckhoff.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

Dersom det blir travelt i julestria, kan du også få pakken levert på døra. Posten har i år utvidet tilbudet om hjemlevering til hele Norge.

– Vi ser en kraftig økning i antallet hjembestillinger. Mange synes det er både praktisk og behagelig å få pakken rett hjem, sier Eckhoff.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.