Over en halv million så på «Åsted Norge – Kidnappingen» på TV 2

tv2

«Åsted Norge – Kidnappingen» ble sett av hele 549.000 seere mandag kveld, mens 348.000 seere fikk med seg sesongpremieren av «The Voice». Dette ga TV 2 en knallsterk mandag.

TV 2 sendte mandag kveld en spesialsending av «Åsted Norge» om forsvinningssaken der politiet mener at 68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen er bortført fra sitt hjem. TV 2s sjefredaktør Olav T. Sandnes sier at det var viktig for TV 2 å snu seg raskt rundt i en så spesiell sak.

Les også:  Norsk Folkehjelp: Svært rolig påske for de frivillige i beredskap

– Anne Elisabeth Falkevik Hagens forsvinning er eksepsjonell i norsk sammenheng. I TV 2 har vi en sterk nyhetsredaksjon med journalister som er vant til å kaste seg rundt og har dekket denne saken godt fra første sekund, men her så vi at jo bredere vi kan presentere alle sakens elementer, jo bedre vil det være, sier TV 2-sjefen.

549.000 seere så sendingen på TV 2, som ga programmet en andel på 44,8 prosent blant alle TV-seerne.

Les også:  Stor skadeøkning i fjor: Slik stenger du hytta etter påske

– Da er det et privilegium å ha «Åsted Norge»-redaksjonen og produksjonsselskapet Mastiff å spille på. De leverer et program som både oppsummerer og kaster nytt lys over flere deler av saken, i tillegg til å komme med blanke nyheter. Det er i kjernen av TV 2s oppdrag å opplyse og forklare befolkningen hva som skjer, også i saker som denne, sier Sandnes.

Sesongpremieren av «The Voice» fikk også en god start og ble sett av 348.000. Det ga en andel på 34,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 27,3 prosent blant alle TV-seerne.

Les også:  Advarer: – Våris kan være kritisk!

Forrige gang The Voice ble sendt på TV 2 høsten 2017 ble premieren sett av 317.000 seere.

Dette bidro til en meget sterk mandag for TV 2, som fikk en dagsandel på hele 25,6 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.