EVRY skal gjøre hverdagen mer effektiv for 6.500 medarbeidere i Skatteetaten

evry

EVRY har inngått en avtale med Skatteetaten om leveranse av tjenester knyttet til server- og klientdrift. Målet er å effektivisere administrasjonsoppgaver og sikre at 6.500 medarbeidere har det beste tilgjengelige digitale utstyret.

PC-er og mobiltelefoner for samtlige medarbeidere i Skatteetaten skal leveres og driftes av EVRY. Tjenestene er tilpasset Skatteetatens IT-policy og tilhørende krav til sikkerhet, kostnadseffektivitet og kontroll på klienttjenestene.

Les også:  Høye strømpriser kan påvirke lønnsoppgjøret

– Vi er glade og stolte over at vi nå utvider vårt samarbeid med Skatteetaten. Medarbeidere er i dag avhengig av sikre og tilgjengelige verktøy for å gjøre en god og effektiv jobb. Skatteetaten vil med tjenestene fra EVRY dra fordel av den innovasjon og modernisering som følger av de standardiserte og automatiserte tjenestene vi leverer til mer enn 150.000 digitale kunnskapsmedarbeidere i det nordiske markedet, sier konsernsjef Per Hove i EVRY.

Les også:  Arbeidspsykologisk-tjeneste får 100 millioner til Europa-satsning

Tjenesten bygger på EVRYs tjenestekonsept «Workspace» som er markedets ledende plattform for digitale arbeidsplasser og forvalter mer enn 1 million digitale arbeidstimer hver eneste dag.

Avtalen med Skatteetaten om denne nye tjenesten gjelder for en periode på fire år, og har en verdi på om lag NOK 260 millioner. Skatteetaten har en opsjon på forlengelse av avtalen med inntil fire år.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.