Juletraileren kommer til Bodø

coca-cola

Den populære juletraileren legger snart ut på turné, for å lyse opp byer og tettsteder over hele Norge. I år kommer turen til Bodø.

Mange har et nært forhold til Coca-Cola sin julefilm fra 1995, med juletraileren som lyser opp det mørke landskapet til lyden av bjelleklang og «Holidays are coming».

Samtidig som selskapet i år lar en ny film, som feirer samhold og fellesskap, rulle på skjermene, kommer den ikoniske «Holidays are coming»-traileren til å rulle på norske veier for å lyse opp tettsteder og byer i den mørke førjulstiden – akkurat som i filmen.

Les også:  Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

– Det har blitt en populær tradisjon at folk får besøk av den samme lysende traileren som de kjenner fra skjermen. Mange synes det er morsomt å se juletraileren lyse opp i førjulsmørket, slik den lyser opp i landskapet på filmen, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Ofte får vi henvendelser allerede tidlig på høsten fra publikum som gjerne vil ha besøk. Tidligere har vi ikke kunnet imøtekomme alle ønskene om stoppesteder, og i fjor måtte vi også stå over turneen som følge av pandemien. I år lar vi derfor to like juletrailere kjøre rundt, for å kunne glede flere, sier Haugen.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Juletraileren kommer til Eurospar Bodø den 1. desember klokken 13.00-18.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.