Ny helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere

handeland

Få en kaffeopplevelse utenom det vanlige når den italienske kaffespesialisten De’Longhi lanserer sin nyeste og mest avanserte innovasjon: Rivelia.

En helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere, lekkert design og et brukervennlig grensesnitt. Rivelia kommer i fargene sort, beige og gråblå. En fargeskala som matcher den skandinaviske interiørstilen og gjør kaffeopplevelsen til en lekker innredningsdetalj. 

Kaffe blir aldri kjedelig med De’Longhi, hvilket nyheten Rivelia er et bevis på. De nye funksjonene lar deg eksperimentere og utforske en helt ny verden av kaffebønner. Rivelia er den ultimate kaffemaskinen for deg som ønsker å utforske nye kaffeopplevelse. Med dagens uendelige utvalg av brente kaffebønner, er valg av kaffebønner en kunst i seg selv. 

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

– Det er ikke alltid enkelt å vite hvilken type av kaffebønner eller brenningsgrad man foretrekker, det beste rådet er vanligvis å prøve seg frem. Det er derfor veldig hyggelig å presentere Rivelia, som med sin utskiftbare bønnebeholder gjør det mulig å utforske ulike typer bønner og med det nye opplevelser, sier Victoria Avén, brand manager hos De’Longhi Scandinavia

Rivelia er den nye helautomatiske kaffemaskinen fra De’Longhi som gjør det mulig å bytte mellom ulike kaffebønner med det innovativet systemet «Bean Switch System».

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Med ”Bean Switch System”, kan du veksle mellom de to kaffebønnebeholdere og dermed utforske forskjellige kaffebønner og tilpasse kaffen etter din egen smak. Gjennom «Switch mode» kan du selv bestemme om de gjenværende kaffebønnene i maskinen skal brukes til å brygge en siste kopp kaffe, eller om kaffemaskinen skal kverne og tømmes for kaffebønner, før du skifter til en ny type kaffebønne.

I tillegg til utskiftbare bønnebeholdere, kommer Rivelia også med Bean Adapt Technology, som hjelper til med å sette riktige parametere for temperatur, kvernegrad og intensitet, basert på den spesifikke bønnen som skal anvendes. Med Rivelia kan du lagre opptil seks forskjellige innstillinger av kaffebønner, og den vil huske innstillingene for hver enkelt profil.   

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Rivelia tilbyr 16 forskjellige espresso og melkebaserte kaffedrikker som kan tilpasses brukerens ønsker. En 3,5 tommers fargeskjerm med sveipfunksjon, brukervennlig grensesnitt og visuelle animasjoner viser veien fra bønne til perfekt kopp kaffe.

Med fire profiler og den nye funksjonen ”Coffee Routines”, lærer Rivelia dine kaffevaner å kjenne og tilpasser menyen etter dagsrytme og kaffepreferanser. Takket være ”LatteCrema Hot Technology”, kan man lage perfekt melkeskum, uansett om man foretrekker vanlig melk eller et plantebasert alternativ.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.