Norwegian lanserer syv nye ruter fra Avinors lufthavner

avinor

Norwegian lanserte i dag syv nye direkteruter våren 2020, samtidig som selskapet øker frekvensen på 13 ruter fra Norge.

Det er reisende i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen som kan glede seg over nye ruter.

Reiselystne nordmenn fra Oslo-området kan glede seg over nye ruter til Poznan, Kaunas, Wroclaw og Düsseldorf, mens trønderne får ny rute til Gdansk. Stavanger og Bergen får ny rute til Billund i Danmark.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

– Vi synes det er gledelig at reisende fra Norge, Litauen, Polen, Danmark og Tyskland får styrket sine forbindelser gjennom etableringen av flere direkteruter. Nye direkteruter betyr mye for norsk verdiskaping, da de norske byene blir mer tilgjengelig for store europeiske markeder, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.

– Skandinavia og Norge er viktige marked for oss og vi er opptatte av å gi norske reisende fra hele landet et så variert og spennende rutetilbud som mulig. Vi ser spesielt en stadig økende etterspørsel etter reiser mellom Norge og Øst-Europa, både blant nordmenn og østeuropeere. Nå ser vi frem til å tilby dem alle rimelige billetter og god service om bord våre nye, mer miljøvennlige fly, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.