fly reise ferie

Streikefare i Avinor fra onsdag

Onsdag 12. juni kan 140 ansatte i Avinor gå ut i streik, om det ikke blir enighet mellom LO Stat og Spekter for 900 medlemmer i Norsk Tjenestemannslag (NTL) ansatt i Avinor.... Les mer »
avinor

Her er reglene for droneflyging på 17. mai

Politiet er klare på hvor du ikke skal fly drone på 17. mai, og hva som kan være konsekvensene. – Vi ønsker å unngå at en drone faller ned i en folkemengde,... Les mer »
peab

Peab signerte milliardavtale for utbyggingen av Bodø lufthavn

Peab Anlegg og Avinor har signert kontrakt for gjennomføringsfasen av entreprise «E2 Flyside-Anlegg» ved nye Bodø lufthavn. Kontrakten er på ca. 3,3 milliarder kroner og omfatter blant annet bygging av ny rullebane,... Les mer »
avinor

HENT tildelt milliardkontrakt på Nye Bodø lufthavn

Avinor har tildelt kontrakten for å bygge passasjerterminal og enkelte andre driftsbygg på Nye Bodø lufthavn, til HENT AS. Det var etter en lang og grundig evalueringsprosess og sterk konkurranse fra to... Les mer »
avinor

Flytrafikken i Nord-Norge: Tilbake til normalt etter fiberbrudd

Feilene og bruddene på fiberkablene er nå funnet og reparert. Alle systemer er testet grundig, og vi kan gå tilbake til normal drift, opplyser Avinor. – Vi beklager konsekvensene disse feilene har... Les mer »
lufthavn ferie

Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Over 1,8 millioner reisende skal reise til og fra landets største flyplasser i vinterferieukene. Her er tipsene du bør vite om for en smidig start på ferien. – Det spesielle med vinterferien... Les mer »
avinor

Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

I dag besluttet styret i Avinor å overføre seks nye tårn til Avinors fjernstyrte tårnsenter i Bodø.  De seks nye tårnene er Båtsfjord, Mosjøen, Sandane, Sørkjosen, Vadsø, og Ørsta-Volda. Dermed vil antall... Les mer »
avinor

Verden vil til Nord-Norge

Nord-Norge opplever en eventyrlig vekst i utlandstrafikk, med en imponerende økning i antall passasjerer og etableringen av nye direkteruter. Spesielt i Troms og Finnmark er veksten desidert mest synlig, med tall som... Les mer »
avinor

Avinor har overtatt flyplasstomt i Bodø

Med godkjenningen fra Eftas overvåkingsorgan ESA før jul, falt den siste brikken i puslespillet Ny lufthavn Bodø på plass for alle parter. 1. januar ble derfor alle formelle transaksjoner mellom Avinor og... Les mer »
avinor

ESA-godkjenning til ny lufthavn i Bodø

Eftas overvåkingsorgan, ESA, har 19. desember godkjent at staten kan finansiere byggingen av ny lufthavn i Bodø sammen med Avinor og lokale bidrag fra Bodø kommune. – Dette er en viktig milepæl... Les mer »