MUSIKK: Phlake ute med singelen «Slip Away»

hes

Et av Danmarks største band de siste årene, Phlake, slipper singelen Slaip Away». januar. Og om kort tid tar de turen til Oslo for å spille på by:Larm.

Duoen, som består av Mads Bo and produsent Jonathan Elkær, gjorde braksuksess med det dobbelt platinumselgende debutalbumet «Slush Hours» i 2016. Platen ble kåret til årets beste album hos Apple Music, og lå spikret #20 på den danske albumlisten i over et år. I tillegg stakk de av med hele fem priser på danske Grammies, blant annet «Beste Danske Album». 

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Det sterke oppfølgeralbumet Weird Invitations solgte til gull da det ble sluppet i 2017.

I løpet av disse årene har Phlakes låter blitt streamet over 180 millioner ganger globalt og spilt utsolgte show i både København, London, Berlin, Amsterdam, og Oslo. Duoen har også spilt på den legendariske oransje scenen på Roskildefestivalen i hjemlandet.

Phlake har også fått betydelig internasjonal oppmerksomhet på steder som i-D, Diamond Deposits og Complex, som beskrev dem som cinematisk r’n’b.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Danskene har ikke hvilt på laurbærene, men indikerer med slippet av sin nye single at deres musikalske ambisjoner er større enn noen sinne, og det er bare å glede seg til en sterk og spennende oppfølger til deres to første albumsuksesser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.