London barbering – i Bodø sentrum

london barber bodø

Bodø har mange frisører. Veldig mange frisører. Men de fleste (om ikke alle) er for kvinner, det er ingen frisørsalonger bare for menn. Intill nå.

The London Barber er plassen for gutta i Bodø. Her får du den siste stilen innen hårklipp for gutter og mannfolk. Sean Amany er frisøren og barbereren fra London som skal gi gutta i Bodø både hårstilen og skjeggstilen.

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Mye handler om å forme hårvekst og skjegg i ansiktet til å passe ansiktsformer og stiler til de mannlige kundene i Bodø.

– Halvparten av kundene våre skal trimme skjegget, sier Sean som er overrasket over hvor mange som vil barbere seg og trimme bart og skjegg.

Kollegaen Chris White som er håndplukket fra en frisørsalong i London har en egen spesialitet som kalles «skinfading», det er teknikken der man går gradvis fra barbert nederst i håret til vanlig hårlengde øverst. Dette skal være den mest populære hårstilen akkurat nå.

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

Frisørsalongen ved torvet i Bodø sentrum har bare vært åpen noen få dager og pågangen er allerede stor.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.