– Listhaug-bråket ga enorm FrP-vekst

kassandra

Den siste uken har norsk politikk vært preget av mye uroligheter og spenninger. Det hele startet med Sylvi Listhaugs mye omtalte Facebook-post, og videre ble det mistillitsdiskusjoner, unnskyldningsdebatter, blomsterhav, demonstrasjoner og motdemonstrasjoner.

Enden på visa ble at Listhaug tirsdag morgen denne uken valgte å trekke seg som justis- og innvandringsminister.

I timene etter at Listhaug trakk seg, fikk FrP 800 nye medlemmer på rappen på landsbasis. Hvis man summerer alle medlemmene FrP har fått den siste uken, har FrP fått 1500 nye medlemmer.

Les også:  Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

Dette ga dermed stor vekst for Nordland FrP:

– Av disse medlemmene er 141 tilknyttet Nordland FrP, og dette er veldig gledelig. Vi ser også stor vekst i kvinner som melder seg inn, forteller organisatorisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsas.

Hun kommenterer også hendelsen:

– Det er trist at Listhaug trakk seg, men vi vet at hun ønsket å beskytte Norges befolkning fra å få Støre som statsminister. Dette er edelt gjort av henne, og vi blir å se mer av henne i fremtiden, avslutter Petsas.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.