Her er nye Toyota C-HR

Toyota

Nye Toyota C-HR lanseres med valget mellom to hybriddrivverk, et nytt multimediasystem og designforbedringer som løfter utseendet uten å gå på akkord med den ikoniske formen.

Kunder kan nå velge mellom to effektive hybriddrivverk, en ny 184 hk 2.0l og en forbedret 122 hk 1.8l. CO2-utslippene er fra 109 g/km for 1.8-literen og 118 g/km for 2.0-literen (WLTP standard).

Nye Toyota C-HR er også utstyrt med et nytt multimediasystem som inkluderer Apple Carplay™ og Android Auto™ smarttelefonintegrasjon. 

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Nye C-HR er trofast mot modellens ikoniske visuelle identitet, og de coupé-lignende linjene gir den et iøynefallende og markant utseende. Endringer både foran og bak gir den ikoniske modellen et elegant løft, mens en lakkert nedre støtfangerleppe forsterker inntrykket av en kraftfull, bred og høyreist bil. 

Front- og baklyktene er oppgradert med premium LED-teknologi, med kjørelys og blinklys integrert i én prosjektor foran som tegner en heltrukket linje over hovedlysene. Baklyktene har en glanset svart spoiler mellom seg, som sørger for et helhetlig og rent uttrykk. 

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Nye Toyota C-HR kommer nå med et 2.0l Dynamic Force hybriddrivverk. Samlet har systemet 184 hestekrefter, og det smelter sammen ytelser og drivstoffeffektivitet. 

Et forbedret og mer effektivt 1.8-liters hybridsystem er også tilgjengelig. Så C-HR-kunder kan nå velge mellom to ulike hybriddrivverk. 

Dynamiske oppgraderinger inkluderer et endret støtdemperdesign, som forbedrer kjørekomforten samtidig som Toyota C-HRs utmerkede kjøreegenskaper bevares. Alle varianter kommer også med en oppgradert NVH-pakke, som reduserer støyen i kupéen ytterligere. 

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Nye C-HR er første modell med et nytt multimediasystem med oppgraderte tilkoblingsmuligheter. Det nye systemet åpner for smarttelefonintegrasjon og støtter de nyeste utgavene av Apple CarPlay og Android Auto. Online-oppdateringer av kart sørger for at kunder til enhver tid kan kjøre med de nyeste utgavene av europeiske veikart.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.