Endelig flybuss til Ayia Napa og Protaras i Kypros

kypros ferie sommer

En etterlengtet flybussforbindelse har endelig kommet på plass til de populære feriestedene Ayia Napa og Protaras på Kypros. Bedriften Kapnos Airport Shuttle introduserte den nye linjen i midten av juni og mange har allerede oppdaget denne muligheten som ett bra og billigere alternativ til taxi.

Etterspørselen har økt de seneste årene i takt med at antallet rutefly har økt til den solsikre øyen i Middelhavet. For eksempel har Norwegian lansert flere avganger til Kypros fra samtlige nordiske land, og regnes nå som ett av de større flyselskapene med trafikk på Larnacas flyplass.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Bussreisen fra Larnacas flyplass tar 40 minutter til Ayia Napa og 60 minutter til Protaras. To stopp gjøres i henholdsvis Ayia Napa og Protaras, og en enkel reise koster 8 euro for voksne og 5 for barn.

Innledningsvis oppfordrer man reisende til å bestille billetter online for å sikre plasser på valgt avgang, men muligheten for å kjøpe billett på flyplassen finnes også.Kapnos har også kjøpt inn flere nye busser tilpasset for bevegelseshemmede med rullestol.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

I dette tilfellet må man forhåndsbestille plasser da ikke alle busser har denne muligheten. Besøk www.kapnosairportshuttle.com for mer informasjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.