Datingappen happn avslører: Størst sjanse for romantikk på første nyttårsdag

juletre

Julen er en tid som ofte forbindes med kjærlighet. Det kryr av romantiske julefilmer, Instagram-innlegg om par som baker pepperkaker og single som gjerne vil finne noen å ha det hyggelig med i julen.

Er du også på jakt etter kjærligheten? Da kan datingappen happn nå avsløre hvilke dager og klokkeslett i julen du bør være pålogget for å ha størst mulighet til å finne en Crush. 

Den globale datingappen happn har i en ny kartlegging analysert data som viser hvilke dager i julen det er størst sjanse for å få en Crush. Rundt nyttår topper aktiviteten seg og viser seg å være den perfekte tiden for å lete etter digital hygge. Aller størst aktivitet er det femte januar, etterfulgt av første januar – med andre ord, det ultimate gjøremålet etter en sen nyttårsfeiring er å henge i sofaen med en datingapp. I hvert fall hvis du er singel.

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

Avlyste helgeplaner hele vinteren? Hold avstand og logg inn på datingapper i stedet. Søndag er nemlig den beste dagen for nettdating i vintersesongen, selv når det ikke er ferietid. Deretter kommer lørdag, og så mandag. 

– Julen er en deilig tid på mange måter. Et lys i mørket, spesielt i tider som disse. Julen er også en ypperlig tid å tilbringe sammen med nære og kjære. Mange har kanskje mer fri enn vanlig og dermed mer tid til avslapping. En perfekt måte å forberede seg mentalt til det nye året, og forhåpentligvis en sjanse til å finne din ultimate Crush, er den første uken etter nyttår når appen fylles med ekstra kjærlighet, sier Marine Ravinet, Head of Trends hos happn.

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

I tillegg til spesifikke dager og datoer, viser kartleggingen at det er størst sjanse for å treffe en flørt fra klokka 19 og fram til klokka 23. Enkelte foretrekker imidlertid å ta en formiddagspause og kikke litt i appen ved lunsjtider. Minst aktivitet i appen blant norske brukere er rundt klokka 16.

Toppliste: Datoer med størst sjanse for Crush i julen:

  1. 5. januar
  2. 1. januar
  3. 22. desember
  4. 2. januar
  5. 6. januar
Les også:  Undersøkelse om kundeforhold: – Norsk kundelojalitet vil bli satt på prøve i 2024

Toppliste: Dagene med mest aktivitet om vinteren:

  1. Søndag
  2. Lørdag 
  3. Mandag
  4. Fredag
  5. Torsdag
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.