Datingappen happn avslører: Norske single blir stresset av dating

overrasket

Å få en adrenalinkick og å overanalysere før en første date er sikkert noe de fleste av oss kjenner igjen. Med andre ord en helt klart stressende følelse. De fleste norske single har en eller annen gang følt seg stresset bare av tanken på å gå på date. Det viser en ny kartlegging fra den globale datingappen happn.

Jakten på kjærligheten kan være både spennende og morsom, men også stressende. Det viser en kartlegging fra datingappen happn, som har spurt brukerne sine om og hvorfor de blir stresset i forbindelse med dating. Resultatet viser at de fleste nordmenn opplever en eller annen form for stress når de tenker på dating. Men de fleste tar tyren ved hornene og dater likevel. Bare 7 prosent oppgir nemlig at stresset er såpass intenst at det hindrer dem i å date.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Den vanligste årsaken til følelsen av stress er presset om å levere «sitt beste jeg». Tett deretter kommer vissheten om at den man skal treffe, kan være «den rette». Neste like mange mener at stresset kommer av at de blir for selvbevisste. Det er derimot bare 1 prosent som føler press fra familie og venner når det gjelder dating.

– Prøv å meditere før en date eller å roe nervene med peptalk fra en venn hvis stresset stopper deg fra å date. Stresset er sjelden uunngåelig, og det er viktig å ha et ærlig bilde av dating. Det er fort gjort at en date ikke går som planlagt når man er stresset. Ved å avtale en date nummer to kan begge få en ny sjanse. Jakten på kjærligheten kan være vanskelig, men når du først har funnet den, vil alt stresset være verdt det! sier Marine Ravinet, Head of Trends i happn.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Toppliste: Derfor føler vi oss stresset av tanken på å gå på date

1. Jeg føler meg presset over å være «mitt beste jeg”
2. Jeg føler meg presset over at den jeg treffer, skal være «den rette” 3. Jeg blir for selvbevisst
4. Det blir som regel ikke som jeg forventet
5. Forventningene til meg selv er for høye

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.