Barnevernet i Tromsø føler seg krenket

tromsø

Bodøposten.no publiserte igår saken der moren Ida Åsesdatter Isaksen mener at barnevernet i Tromsø ønsker å sensurere hennes publisering om disputten med barnevernet på Facebook.

Etter et møte med barnevernet i Tromsø valgte moren å slette alt barnevernet ba henne om, men beholdt støttegruppen på Facebook for barnet sitt. Lederen i barnevernet i Tromsø mener moren har krenket de ansatte.

– Dette handler ikke om at barneverntjenesten ønsker å sensurere opplysninger om vår saksbehandling. De anmeldte forholdene er grove påstander og svært krenkende personkarakteristikker av ansatte i barneverntjenesten, og etter vår vurdering brudd på straffelovens bestemmelser om hensynsløs og skremmende atferd og brudd på privatlivets fred, sier Aina Isaksen som er enhetsleder i Barneverntjenesten i Tromsø kommune.

Les også:  Krimekspert Olav Rønneberg til "Åsted Norge"

Moren til barnet som er tatt av barnevernet mener Aina Isaksen snur ting på hodet.

– Det er jo våre menneskerettigheter som er krenket og min ytringsfrihet som er krenket, sier Ida Åsesdatter Isaksen.

Moren til barnet påpeker også at hun mener at hun ikke har begått noen lovbrudd i sakens anledning.

– Jeg har ikke kommet med noen trusler til saksbehandlerne, men jeg har kalt dem barnekidnappere, og det står jeg for, avslutter Ida Åsesdatter Isaksen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.