Aldo (20) fra Hadsel valgt ut til talentprogram

pressenytt

I stedet for å flytte vekk for å studere, søkte han på talentprogrammet til Circle K. Nå får Aldo Rrenga fra Stokmarknes to års gratis lederutdanning. 

– Jeg søkte på talentprogrammet fordi jeg allerede hadde jobbet flere år på stasjon, og fordi dette er en veldig fin mulighet til å lære mye nytt og få fart på karrieren, sier Aldo Rrenga. 

Han er født i Albania, men har bodd i Vesterålen hele livet. De siste fem årene har Rrenga jobbet på Circle K Stokmarknes, først som deltidsansatt og deretter i full stilling. Ikke lenge etter at han fullførte videregående skole, ble han forfremmet til nestleder på stasjonen.

Les også:  Nord-Norges største vegprosjekt ruller videre

Nå gleder Rrenga seg til den to år lange lederutdanningen.

– Så langt er programmet veldig bra. Jeg lærer masse nyttig som jeg får bruk for både på stasjonen og ellers i livet, sier Rrenga, som også er spiss for fotballaget Melbo IL i 4. divisjon.

I år er det 20 år siden Circle K Norge lanserte et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Lene Foldvik har selv gått på programmet, og i dag leder hun det. 

Les også:  Nordland SV vil stoppe klasseskillet for tannhelse

– Talentprogrammet er en av våre aller største suksesser. Ved å utvikle og satse på de mest motiverte stasjonsmedarbeiderne, får vi tilgang på den kompetansen vi trenger i fremtiden, sier Lene Foldvik i Circle K.

Over halvparten av alle som har fullført programmet de siste 20 årene er fremdeles i selskapet.

– Talentprogrammet er laget for å gi deg all den kompetansen og tyngden du trenger for å lykkes som leder. Det er stor rift om plassene, og hvert år mottar vi mange sterke søknader, sier Foldvik.

Gjennom talentprogrammet som går over to år lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen. 

Les også:  Dette irriterer 6 av 10 nordlendinger seg over på flyturen

– De som jobber på stasjon må beherske en rekke fagområder, fra kundebehandling og butikkdrift til økonomi og personalledelse. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene, og ingen dager er helt like. Takler du dette og synes det er gøy, har du gode forutsetninger for å utvikle deg og lykkes hos oss, forteller Foldvik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.