Foto: KaarloNorge

Inviterer til workshop om fremtidens Mørkved

Bodø kommune er i full gang med planleggingen av et nytt og utbedret bydelssenter på Mørkved. Om du vil være med, har du muligheten nå. Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til... Les mer »
politibil

Bil stjålet i Mørkved: Politiet vil ha tips

En bil ble meldt stjålet fra privatadresse på Mørkved i løpet av natten/formiddagen til politiet på mandag, melder politiet i Bodø. Bilen er en hvit Toyota Carina 96-modell med registreringsnummer YU30681. Tips... Les mer »
up

Kjørte i grøfta rett ved Politihøgskolen

En bil er kjørt i grøfta i Mørkvedveien i Bodø, rett nedenfor Politihøgskolen. Politiet rapporterer at de er på stedet nå. Det skal ikke være personskade, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Ung mann angrepet av tre maskerte på Mørkved – Flere arresterte

En ung mann overfalt og angrepet av 3 maskerte personer på Mørkved natt til søndag. Politiet har pågrepet 3 menn og 1 kvinne i saken, opplyser Nordland politidistrikt. Kvinnen ble pågrepet for... Les mer »
politi

Var voldelig på utested i Mørkved – Ble arrestert

En person skal ha vært både aggresiv og voldelig på et utested i Mørkved i Bodø natt til søndag, opplyser politiet på nett. Politiet pågrep personen og plasserte den voldelige gjesten i... Les mer »
fyrverkeri

Fyrverkeri på Mørkved – Ingen mistenkte

Politiet melder om at det skal ha vært avfyrt fyrverkeri på Mørkved i Bodø sent lørdags natt til søndag morgen. Politiet ankom stedet men fikk ikke kontakt med noen mistenkte. Kl 0429.... Les mer »
pils

Full gjest nektet å forlate utested på Mørkved – Så kom politiet

En kranglete og full gjest var plagsom på et utested på Mørkved natt til torsdag. Den kranglete gjesten nektet også å forlate utestedet. Da politiet kom ble gjesten bortvist fra utestedet. Gjesten... Les mer »
politibil

Politiet: Innbrudd på Hunstad

Politiet opplyser i dag at det har vært innbrudd på Mørkved natt til mandag. Innbruddet skal ha vært gjennomført i en campingvogn. Det skal ikke være tatt noe av verdi fra campingvognen,... Les mer »
politi

Politiet rykket ut til alarm fra butikk i Mørkved

Politiet opplyser at de mottok en alarm natt til søndag fra en butikk i Mørkved. Politiet sendte deretter en patrulje til butikken. Men det viste seg å være en falsk alarm, skriver... Les mer »
kom heim

Kom Heim på Mørkved har fullbooket konserthøsten 2018

Kafeen og konsertscenen Kom Heim på Mørkved åpnet dørene i november i fjor. Serveringsstedet har blitt populært og tiltrukket seg både gjester og musikere. Kom Heim på Mørkved opplyser at de allerede... Les mer »