up

17-åring kjørte bil i Mørkved: Stoppet av politiet

Politiet melder at de natt til tirsdag stanset en ung bilfører i Mørkved i Bodø. Det viste seg at bilføreren bare var 17 år. Nå er 17-åringen anmeldt for kjøring uten gyldig... Les mer »
politi

Innbruddstyv i Mørkved arrestert

Politiet i Bodø rapporterer at de fikk en melding om et pågående innbrudd i en bedrift i Mørkved mandag morgen. Politiet arresterte innbruddstyven på stedet og satte vedkommende i arrest. Den mistenkte... Les mer »
motorolje

Slåssing på bensinstasjon i Mørkved

Politiet i Bodø fikk meldinger om truende adferd og slåssing på en bensinstasjon i Mørkved i Bodø natt til fredag. En person skal ha blitt skadet og blødde neseblod, rapporterer politiet. Det... Les mer »
politi

Stoppet av politiet mistenkt for tyveri på Mørkved – Var uskyldig

Politiet i Bodø fikk mandag ettermiddag melding om person med mistenkelig oppførsel på Mørkved. Det var mistanke om at personen har tatt en del gjenstander som ikke var hans, rapporterer politiet. Politiet... Les mer »
Foto: KaarloNorge

Inviterer til workshop om fremtidens Mørkved

Bodø kommune er i full gang med planleggingen av et nytt og utbedret bydelssenter på Mørkved. Om du vil være med, har du muligheten nå. Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til... Les mer »
politibil

Bil stjålet i Mørkved: Politiet vil ha tips

En bil ble meldt stjålet fra privatadresse på Mørkved i løpet av natten/formiddagen til politiet på mandag, melder politiet i Bodø. Bilen er en hvit Toyota Carina 96-modell med registreringsnummer YU30681. Tips... Les mer »
up

Kjørte i grøfta rett ved Politihøgskolen

En bil er kjørt i grøfta i Mørkvedveien i Bodø, rett nedenfor Politihøgskolen. Politiet rapporterer at de er på stedet nå. Det skal ikke være personskade, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Ung mann angrepet av tre maskerte på Mørkved – Flere arresterte

En ung mann overfalt og angrepet av 3 maskerte personer på Mørkved natt til søndag. Politiet har pågrepet 3 menn og 1 kvinne i saken, opplyser Nordland politidistrikt. Kvinnen ble pågrepet for... Les mer »
politi

Var voldelig på utested i Mørkved – Ble arrestert

En person skal ha vært både aggresiv og voldelig på et utested i Mørkved i Bodø natt til søndag, opplyser politiet på nett. Politiet pågrep personen og plasserte den voldelige gjesten i... Les mer »
fyrverkeri

Fyrverkeri på Mørkved – Ingen mistenkte

Politiet melder om at det skal ha vært avfyrt fyrverkeri på Mørkved i Bodø sent lørdags natt til søndag morgen. Politiet ankom stedet men fikk ikke kontakt med noen mistenkte. Kl 0429.... Les mer »