politi

Stoppet av politiet mistenkt for tyveri på Mørkved – Var uskyldig

Politiet i Bodø fikk mandag ettermiddag melding om person med mistenkelig oppførsel på Mørkved. Det var mistanke om at personen har tatt en del gjenstander som ikke var hans, rapporterer politiet. Politiet... Les mer »
Foto: KaarloNorge

Inviterer til workshop om fremtidens Mørkved

Bodø kommune er i full gang med planleggingen av et nytt og utbedret bydelssenter på Mørkved. Om du vil være med, har du muligheten nå. Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til... Les mer »
politibil

Bil stjålet i Mørkved: Politiet vil ha tips

En bil ble meldt stjålet fra privatadresse på Mørkved i løpet av natten/formiddagen til politiet på mandag, melder politiet i Bodø. Bilen er en hvit Toyota Carina 96-modell med registreringsnummer YU30681. Tips... Les mer »
up

Kjørte i grøfta rett ved Politihøgskolen

En bil er kjørt i grøfta i Mørkvedveien i Bodø, rett nedenfor Politihøgskolen. Politiet rapporterer at de er på stedet nå. Det skal ikke være personskade, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Ung mann angrepet av tre maskerte på Mørkved – Flere arresterte

En ung mann overfalt og angrepet av 3 maskerte personer på Mørkved natt til søndag. Politiet har pågrepet 3 menn og 1 kvinne i saken, opplyser Nordland politidistrikt. Kvinnen ble pågrepet for... Les mer »
politi

Var voldelig på utested i Mørkved – Ble arrestert

En person skal ha vært både aggresiv og voldelig på et utested i Mørkved i Bodø natt til søndag, opplyser politiet på nett. Politiet pågrep personen og plasserte den voldelige gjesten i... Les mer »
fyrverkeri

Fyrverkeri på Mørkved – Ingen mistenkte

Politiet melder om at det skal ha vært avfyrt fyrverkeri på Mørkved i Bodø sent lørdags natt til søndag morgen. Politiet ankom stedet men fikk ikke kontakt med noen mistenkte. Kl 0429.... Les mer »
pils

Full gjest nektet å forlate utested på Mørkved – Så kom politiet

En kranglete og full gjest var plagsom på et utested på Mørkved natt til torsdag. Den kranglete gjesten nektet også å forlate utestedet. Da politiet kom ble gjesten bortvist fra utestedet. Gjesten... Les mer »
politibil

Politiet: Innbrudd på Hunstad

Politiet opplyser i dag at det har vært innbrudd på Mørkved natt til mandag. Innbruddet skal ha vært gjennomført i en campingvogn. Det skal ikke være tatt noe av verdi fra campingvognen,... Les mer »
politi

Politiet rykket ut til alarm fra butikk i Mørkved

Politiet opplyser at de mottok en alarm natt til søndag fra en butikk i Mørkved. Politiet sendte deretter en patrulje til butikken. Men det viste seg å være en falsk alarm, skriver... Les mer »