TUI har signert Helsinki-erklæringen for mer bærekraftig reiseliv

tui

TUI har signert Helsinki-erklæringen 2.0 for et mer bærekraftig reiseliv. Det var den finske bransjeforeningen SMAL som lanserte initiativet på årets nordiske reisemesse Matka i Helsinki.

Helsinki-erklæringen er et felles initiativ støttet av hele reiselivsnæringen i Finland, der man forplikter seg til å utvikle virksomheten i en bærekraftig retning.

– Med Helsinki-erklæringen ønsker vi å samle reiselivsnæringen om å jobbe mer målrettet med bærekraft i en tid som i økende grad er preget av spørsmål knyttet til miljø og klima. Vi ønsker å bidra til positiv utvikling og samtidig fremheve alt det gode arbeidet næringen allerede gjør, sier Heli Mäki-Fränti, leder av SMAL.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

SMAL er en finsk medlemsorganisasjon med rundt 180 reisebyråer og turoperatører. De lanserte den første versjonen av Helsingfors-erklæringen i 2009, og den ble signert av over hundre reiseselskaper, inkludert TUI.

– Bærekraft er en del av alt vi gjør i TUI og vi ønsker SMALs initiativ velkommen. Det er viktig at hele reisebransjen jobber for mer bærekraftige reiser og at vi setter oss store mål. TUI har et av verdens mest energieffektive flyselskaper og vi leter stadig etter nye måter å redusere klimapåvirkningen ytterligere. Vi jobber også for å forbedre arbeidsforhold og støtte lokalsamfunn rundt om i verden. sier Anna Kiefer, bærekraftsjef i TUI.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.