roma italia

Ny undersøkelse: Italia vårt favoritt matland

Nordmenns kjærlighet til italiensk mat når nye høyder ifølge Tickets siste Kantar SIFO-undersøkelse. Hele 56 prosent av sier at Italia er det beste matlandet. Med et enestående mangfold av smaker og tradisjonelle... Les mer »
lufthavn ferie

6 av 10 vil gjøre reisen sin mer bærekraftig

Miljø og bærekraft er viktige fokusområder i alt vi gjør – ikke minst når det kommer til reiser. Å slutte og reise for å oppdage verden er ikke noe alternativ. Det er... Les mer »
ticket.

Ny trend: Bestiller ferien nærmere avreisedato

Januar er tradisjonelt reisebestillingsmåned nummer én og nå bestiller vi alt fra vinterferiereiser og påskereiser til sommerferie og storbyferier. Kampanjene både på fly og charter kommer tett og media har mye fokus... Les mer »
colosseum

I 2020 er Colosseum det mest populære landemerket å besøke

Mange drømmer om å oppleve verdens velkjente landemerker. Øverst på listen for 2020 havner Colusseum i Roma etterfulgt av Frihetsgudinnen i New York og Machu Picchu i Peru, ifølge Tickets siste Kantar... Les mer »
ticket

Her er julens mest populære reisemål

De røde dagene under årets jul- og nyttårsferie faller veldig fordelaktig ut. Mange har dermed muligheten til å ta en lang ferie – eventuelt rømme fra julens stress og isteden feire jul... Les mer »
iphone

Hver tiende nordmann kan tenke seg mobilfri ferie

Digital detox har vært mye diskutert det siste året, og Tickets nylige gjennomførte Kantar Sifo undersøkelse viser at hver tiende nordmann kan tenke seg en helt mobilfri utenlandsferie i løpet av det... Les mer »
julepynt

Reisetips: Europas beste julemarkeder

Før jul åpner Europas mange vakre julemarkeder, og stadig flere har lyst til å besøke et eller flere av dem. For å komme i riktig julestemning anbefales et besøk til Lübeck, Berlin,... Les mer »
ticket

Her får du mest sol for pengene i julen

De røde dagene under årets jul- og nyttårsfeiring faller meget fordelaktig ut for de som vil reise på ferie. Med kun noen få feriedager kan man få en lang juleferie. Med en... Les mer »
ticket.

Her er høstens uventede reiseraketter

Høsten er en intensiv reiseperiode. Uansett om det er en forlengning av sommeren med en sol- og badereise sørover eller en weekendreise til en europeisk storby, så fristes mange av en reise... Les mer »
lufthavn ferie

Ny undersøkelse: De fleste vil betale ekstra for å fly direkte

9 av 10 nordmenn kan tenke seg å betale ekstra for å gjøre flyreisen mer bekvem på en eller annen måte, i følge Tickets Kantar/Sifo undersøkelse. Vi er mest villige til å... Les mer »