orkla

Landbruks- og matministeren på Grandiosa-fabrikken

Landbruks- og matminister Sandra Borch fikk både smake Grandiosa og se hvordan den blir laget, da hun besøkte pizzafabrikken på Stranda mandag. Orkla Foods Norges fabrikk på Stranda på Sunnmøre er Nord-Europas... Les mer »
orkla

Orkla kjøper Vesterålen Marine Olje

Orkla Health har kjøpt 95 prosent av aksjene i Vesterålen Marine Olje AS, som produserer ulike råstoff basert på hvit fisk, blant annet til tranproduksjon. -Vi har over lengre tid hatt et... Les mer »
orkla

Fremgang for Orklas merkevarer

Orklas merkevarevirksomhet oppnådde en vekst i driftsinntektene på 8,1 % og økte driftsresultatet med 12,1 %. Organisk omsetningsvekst var 2,0 %. – Orkla avsluttet 2019 med et godt kvartal hvor vi oppnådde fremgang... Les mer »
orkla

Fremgang for Orkla

Orklas driftsresultat (EBIT adj.) økte med 7 % i tredje kvartal og endte på 1.444 mill. kroner. Driftsinntektene økte også med 7 %, til 10.880 mill. kroner. Konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch har... Les mer »
orkla

Orkla signerer europeisk plasterklæring

Gjenvinning av mer plast er avgjørende for å løse klimautfordringene. Orkla støtter nå en ny europeisk plasterklæring som skal bidra til dette. Det europeiske samarbeidsinitiativet The Circular Plastics Alliance lanserte i dag... Les mer »
orkla

Orkla på Dow Jones’ toppliste for bærekraft

Orkla har igjen fått plass på Dow Jones Sustainability Index Europe, som rangerer selskapers prestasjoner innenfor miljø og samfunnsansvar. – Vi ser at Orklas arbeid med bærekraft blir stadig viktigere for å... Les mer »
pressenytt

Orkla, en av Norges største bedrifter, tar Plastløftet

De satser tungt på emballasjeforskning og har som mål at halvparten av plastemballasjen skal lages av resirkulerte eller fornybare materialer. Orkla er en av de første norske bedriftene som signerer Plastløftet. –... Les mer »
ost

TINE og Orkla satser på norsk cheddar

TINE skal lage norsk cheddar, på norsk melk. TINE og Orkla har samarbeidet om utviklingen, og Orkla er første ute med å ta i bruk norsk cheddar på deres pizza. Det betyr... Les mer »