bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
læring lærer klasse

Gratis videregående opplæring i Nordland

Hvis du er over 25 år og ikke har fullført videregående skole, har du fortsatt rett til gratis videregående opplæring. Som voksen finnes det mange ulike måter å ta videregående opplæring på.... Les mer »
skole universitet

Rødt nivå på Bodø og Bodin videregående skole frem til påskeferien

Bodø og Bodin videregående skole går over på rødt smittevern-nivå frem til påskeferien, opplyser Nordland fylkeskommune. Dette ble avklart i et møte i kriseledelsen i Bodø kommune, hvor fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse... Les mer »
skole universitet

Ber elever på videregående i Bodø bli hjemme

Alle videregående skoler går over på rødt nivå. Bodø videregående skole ber sine elever om ikke å møte på skolen mandag. Også Sandnessjøen videregående kjører digital undervisning fra mandag, opplyser NRK. Årsaken... Les mer »
politi

Anonym trussel om skoleskyting i Bodø

Politiet har bekreftet til Avisa Nordland at det har kommet en anonym trussel om en skolskyting mot Bodø videregående skole via Instagram. Trusselen kom i form av en kommentar som torsdag kveld... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
politibil

Vold ved Bodø Videregående Skole i Bankgata: Politiet ettersøker vitner

I forbindelse med en mulig voldshendelse i området Bodø Videregående Skole, Bankgata skole i natt, ønsker politiet å komme i kontakt med personer som har vært i området i tidsrommet 02.30 –... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Helt greit at Bodø-politiet avlytter i narkosaker

I et leserinnlegg i dagens Avisa Nordland under overskriften «Kjære Bodø-politiet, er det greit å avlytte?» går studenten Sebastian Alexander Solberg langt i å antyde at politiet ikke burde avlytte i narkosaker.... Les mer »
kniv

Politiet bekymret over situasjonen i Bodø: – Grove hendelser med kniv

Bodøposten.no trykket i går nyheten om at politiet mistenkte at minst 60 elever ved Bodø Videregående Skole var involvert i narkotikaforbrytelser. Nå viser det seg at det i kjølvannet av denne kriminaliteten... Les mer »
politi

Minst 60 elever mistenkes for narkokrim i Bodø

Politiet mener minst 60 navngitte elever kan være involvert i narkotikakriminalitet ved Bodø videregående skole. Så langt i 2018 har politiet opprettet 85 straffesaker mot til sammen 36 personer for narkotikalovbrudd, trusler... Les mer »