nfk

Bodø VGS-elever trente med verdensmester i drifting Fredric Aasbø

8 elever fra arbeidslivsgruppa på alternativ opplæring ved Bodø vgs. fikk være med da Nordvik Fagskole arrangerte lærlingesamling på Arctic Circel Raceway på Storforshei, opplyser Ranaposten. Siden 2018 har Nordvik invitert de... Les mer »
streik lærere

Lærerstreiken: Elever i Bodø redde for dårlige karakterer

Bodøposten publiserte i slutten av august nyheten om at lærerstreiken ble utvidet med ytterligere 112 lærere i streik. Nylig varslet Utdanningsforbundet at nærmere 3000 lærere om til å være i streik fra og... Les mer »
jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
læring lærer klasse

Gratis videregående opplæring i Nordland

Hvis du er over 25 år og ikke har fullført videregående skole, har du fortsatt rett til gratis videregående opplæring. Som voksen finnes det mange ulike måter å ta videregående opplæring på.... Les mer »
skole universitet

Rødt nivå på Bodø og Bodin videregående skole frem til påskeferien

Bodø og Bodin videregående skole går over på rødt smittevern-nivå frem til påskeferien, opplyser Nordland fylkeskommune. Dette ble avklart i et møte i kriseledelsen i Bodø kommune, hvor fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse... Les mer »
skole universitet

Ber elever på videregående i Bodø bli hjemme

Alle videregående skoler går over på rødt nivå. Bodø videregående skole ber sine elever om ikke å møte på skolen mandag. Også Sandnessjøen videregående kjører digital undervisning fra mandag, opplyser NRK. Årsaken... Les mer »
politi

Anonym trussel om skoleskyting i Bodø

Politiet har bekreftet til Avisa Nordland at det har kommet en anonym trussel om en skolskyting mot Bodø videregående skole via Instagram. Trusselen kom i form av en kommentar som torsdag kveld... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
politibil

Vold ved Bodø Videregående Skole i Bankgata: Politiet ettersøker vitner

I forbindelse med en mulig voldshendelse i området Bodø Videregående Skole, Bankgata skole i natt, ønsker politiet å komme i kontakt med personer som har vært i området i tidsrommet 02.30 –... Les mer »